Ηράκλειο

Ένωση Αστυνομικών Ηρακλείου: Μοίρασαν μάσκες και αντισηπτικά σε συναδέλφους τους

Επισκέφτηκαν 4 Αστυνομικά Τμήματα του Ηρακλείου

Μάσκες και αντισηπτικά μοίρασαν στους συναδέλφους τους στα Α.Τ. Χερσονήσου Ηρακλείου, το Α.Τ. Μίνωα Ηρακλείου, Α.Τ. Βιάννου Ηρακλείου και Α.Σ. Καστελίου Ηρακλείου ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, προκειμένου να διατεθούν στους συναδέλφους τους στην πρώτη γραμμή.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν σε σχετική τους ανακοίνωση, πρόκειται να επισκεφτούν και άλλα Αστυνομικά Τμήματα του Ηρακλείου.

Αναλυτικότερα:

O Πρόεδρος Πικράκης Γεώργιος και ο Αντιπρόεδρος Μαρκογιαννάκης Γεώργιος εκπροσωπώντας την  Ένωσή Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, αναγνωρίζοντας ότι τα μέτωπα για εμάς είναι πολλά και οι ανάγκες για υγειονομική κάλυψη υμών των ιδίων και κατ’ επέκταση της προστασίας των οικογενειών μας και του κοινωνικού συνόλου είναι μεγάλες, επισκέφθηκαν τα Α.Τ. Χερσονήσου Ηρακλείου, το Α.Τ. Μίνωα Ηρακλείου, Α.Τ. Βιάννου Ηρακλείου και Α.Σ. Καστελίου Ηρακλείου, όπου παρέδωσαν στους εκεί υπηρετούντες συναδέλφους απαραίτητο υγειονομικό υλικό (υφασμάτινες μάσκες πολλών χρήσεων, χειρουργικές μάσκες και αντισηπτικά τζέλ) προκειμένου να διατεθούν στους αστυνομικούς της πρώτης γραμμής και που εκτίθενται σε άμεσο κίνδυνο.

Παράλληλα καταγράφηκαν τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες αυτές που αφορούν κυρίως τις ελλείψεις σε αστυνομικό προσωπικό και σε υλικοτεχνική υποδομή ώστε να μπορέσουν να καταπολεμήσουν την ιδιαίτερη εγκληματικότητα των περιοχών αρμοδιότητάς τους, τα οποία και θα μεταφερθούν στην Πολιτική και Φυσική μας ηγεσία προς επίλυση.

Θα ακολουθήσουν επισκέψεις και στις υπόλοιπες υπηρεσίες του Νομού Ηρακλείου για τον ίδιο λόγο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια