Θετικός στον κορωνοϊό εργαζόμενος στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου

Ηράκλειο
Θετικός στον κορωνοϊό εργαζόμενος στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρνητικοί στον κορωνοϊό εργαζόμενοι που υπεβλήθησαν σε τεστ

Συναγερμός σήμανε την περασμένη Παρασκευή στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου, καθώς εργαζόμενος άνδρας στην αποθήκη του ΚΤΕΛ βγήκε θετικός στον κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, ο άνδρας ο οποίος εργάζεται στην αποθήκη του ΚΤΕΛ, ανέβασε πυρετό, ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου κ. Μανόλη Χαχλιούτη ο οποίος μίλησε στο neakriti.gr, «είχε ήπια συμπτώματα και υπεβλήθη σε τεστ, το οποίο βγήκε θετικό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εργαζόμενος υπεβλήθη σε δύο μοριακά τεστ, ενώ πήρε την πρωτοβουλία μόλις κατάλαβε ότι είχε συμπτώματα να σταματήσει από την εργασία του και να μείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τεστ εφαρμόστηκε το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και ο χώρος απολυμάνθηκε, ενώ άλλοι δύο εργαζόμενοι, οι οποίοι εργάζονται στον ίδιο χώρο με τον άνδρα που νοσεί, έκαναν και εκείνοι το τεστ, σύμφωνα με τον κ. Χαχλιούτη, τα οποία βγήκαν αρνητικά στον κορωνοϊό.

Αρνητικοί στον κορωνοϊό εργαζόμενοι

Μάλιστα, σε μοριακά τεστ υπεβλήθησαν σήμερα και άλλοι επτά εργαζόμενοι, οι οποίοι δεν εργάζονται στον ίδιο χώρο με τον άνδρα που νοσεί, ωστόσο πιθανόν να είχαν έρθει σε επαφή μαζί του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βγήκαν τα αποτελέσματα και είναι όλοι αρνητικοί στον κορωνοϊό.

Καθησυχαστικός ήταν ο κ. Χαχλιούτης, όπως μας είπε: «Τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, έχει τηρηθεί το πρωτόκολλο και έχουν απολυμανθεί οι χώροι», όπως τόνισε. 

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News