Ηράκλειο

ΕΟΠΥΥ Ηρακλείου: 9 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα – Κλειστή η υπηρεσία σήμερα

Τι αναφέρει η Διευθύντρια της ΠΕ.ΔΙ ΕΟΠΥΥ Ηρακλείου

Κλειστή παρέμεινε για το κοινό η υπηρεσία του ΕΟΠΥΥ Ηρακλείου για σήμερα Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, καθώς αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί απολύμανση των χώρων.

Η Διευθύντρια της ΠΕ.ΔΙ ΕΟΠΥΥ Ηρακλείου Γεωργία Παπαδάκη, σε επικοινωνία της με το neakriti.gr, ανέφερε πως τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που σχετίζονται με την υπηρεσία είναι συνολικά 9, εκ των οποίων 8 είναι άμεσοι υπάλληλοι της υπηρεσίας και μια ακόμη εργαζόμενη στον τομέα καθαριότητας με σύμβαση έργου.

Σύμφωνα με την ίδια, αυτή την στιγμή βρίσκονται σε καραντίνα συνολικά 12 άτομα που σχετίζονται με την υπηρεσία, ενώ όλοι οι εργαζόμενοι έχουν υποβληθεί σε τεστ και δεν αναμένονται άλλα αποτελέσματα.

Χθες το βράδυ προέκυψαν τα δυο τελευταία θετικά τεστ, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στα 9.

Η κα. Παπαδάκη ξεκαθάρισε πως από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και τόνισε πως τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα. «Οι χώροι θα απολυμανθούν στο σύνολο τους σήμερα και αύριο η υπηρεσία θα ανοίξει κανονικά», τόνισε.

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως υπάρχει κίνδυνος για το κοινό τόνισε πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος καθώς έχουν τηρηθεί τα πρωτόκολλα, οι χώροι απολυμαίνονται, έχουν γίνει τεστ στους εργαζόμενους και θα εργαστούν από αύριο όσοι έχουν αρνητικό αποτέλεσμα στο τεστ. «Προφανώς όλοι οι εργαζόμενοι θα φορούν τις μάσκες τους όπως και το κοινό στο σύνολο του θα πρέπει να λάβει όλα τα μέτρα που προβλέπονται και να φορούν τις δικές τους μάσκες».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια