Χαμόγελα για τον Γιώργο Πρασανάκη - Εισήχθη 12oς στο Βιολογικό

Ηράκλειο
Χαμόγελα για τον Γιώργο Πρασανάκη - Εισήχθη 12oς στο Βιολογικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περήφανοι οι γονείς για την επιτυχία του

Στο Βιολογικό, την σχολή της πρώτης προτίμησής του πέρασε ο Γιώργος Πρασανάκης  συγκεντρώνοντας 16.850 μόρια. Περήφανος ο ίδιος αλλά και οι γονείς του που κατάφερε να πραγματοποιήσει τους στόχους του.

Όπως ανέφερε ικανοποιημένος μιλώντας στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη» «Είναι φοβερό το αίσθημα που ένιωσα όταν πέρασα στη Σχολή της προτίμησής μου, που ήταν το Τμήμα Βιολογίας. Το ήθελα πραγματικά. Πλέον, μια καινούργια ζωή ξεκινάει και είμαι πολύ χαρούμενος. Όσον αφορά τη συνταγή της επιτυχίας, θεωρώ πως δεν υπάρχει. Ο κάθε μαθητής οφείλει να αναπτύσσει τις δυνατότητες και τα θετικά του χαρακτηριστικά. Η θετική ψυχολογία και το πρόγραμμα αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες για την επιτυχία ενός μαθητή και μιας μαθήτριας. Από εκεί και πέρα, σημαντικό ρόλο παίζουν και οι φιλίες, οι οποίες δοκιμάστηκαν την περίοδο της υγειονομικής κρίσης. Στους μαθητές, που δεν κατάφεραν να περάσουν στη Σχολή προτίμησής τους, συνιστώ να μην τα παρατούν. Μπορούν να πάνε είτε σε μια ιδιωτική σχολή είτε να ξαναδώσουν».

Ο Γιώργος Πρασανάκης αλλά και η Καλλιρόη Σαλούστρου που πέτυχε να εισαχθεί στην Ιατρική μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News