ΟΛΗ: φιλοξένησε τα παιδιά των Παιδικών Xωριών SOS

Ηράκλειο
ΟΛΗ: φιλοξένησε τα παιδιά των Παιδικών Xωριών SOS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Ξεχωριστές" επισκέψεις στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου

Με νιάτα, αθωότητα, ελπίδα και αισιοδοξία γέμισε η αίθουσα συνεδριάσεων του ΟΛΗ Α.Ε., από την επίσκεψη “λιλιπούτειων συμβούλων” των Παιδικών Χωριών SOS της Φοινικιάς Ηρακλείου.

Τα χαρούμενα πρόσωπα, τα παιδικά χαμόγελα και οι γλυκές φωνές πλημμύρισαν τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου νωρίς χθες το πρωί και έδωσαν την πιο αισιόδοξη και χαρούμενη νότα αλλά και γέμισαν τις καρδιές όλων.

Τα φιλοξενούμενα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS, συνοδευόμενα από τους φροντιστές τους και τον διευθυντή τους κ. Πέτρο Παπαδάκη, έφτασαν στο κεντρικό κτήριο του ΟΛΗ Α.Ε., όπου στην αίθουσα συνεδριάσεων τούς περίμεναν πολλές εκπλήξεις με αρκετά δώρα για όλους.

Μετά τον πρωταρχικό τους ενθουσιασμό, συνομίλησαν με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΗ κ. Μηνά Παπαδάκη, με τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Ιωάννη Βαρδαβά και με την ειδική σύμβουλο κ. Ελένη Τσαντηράκη. Τα παιδιά έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη συζήτηση σχετικά με τα κρουαζιερόπλοια, ενώ ανταποκρίθηκαν ευχάριστα σε ερωτήσεις του διευθύνοντος συμβούλου για ποιο επάγγελμα θα ακολουθήσουν, εάν τους αρέσει η θάλασσα και ποια επαγγέλματα της θάλασσας τούς αρέσουν περισσότερο.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο του ΟΛΗ Α.Ε. μαζί με τον πρόεδρο και τις ειδικούς συμβούλους του ΟΛΗ και ξεκίνησε η εκπαιδευτική εκδρομή-ξενάγηση, με χρέη “ξεναγών” να εκτελούνται από τον προϊστάμενο Προμηθειών και Συμβάσεων κ. Νίκο Γαϊτάνη και τον επόπτη Λιμένος κ. Ανδρέα Μαρινάκη, για να δουν το λιμάνι και να παρακολουθήσουν τις εργασίες που γίνονται σε αυτό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News