Ηράκλειο

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Δωρεάν ανακυκλώσιμες τσάντες και παραμύθι για παιδιά στη Λότζια

Καθαρισμός της παραλίας του Καράβολα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Δ. Ηρακλείου διοργανώνει καθαρισμό της παραλίας του Καράβολα και παράλληλα θα μοιράσει στους πολίτες ανακυκλώσιμες τσάντες πολλαπλών χρήσεων και στα μικρά παιδιά ένα παραμύθι για την ανακύκλωση, στο Αίθριο της Λότζια από τις 10 το πρωί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σειρά δράσεων διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου δια της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, την Παρασκευή 5 Ιουνίου, ημερομηνία που έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα, από τις 10 το πρωί, στο αίθριο της Λότζια, ο Δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με τον ΕΣΔΑΚ, θα μοιράζει στους πολίτες ανακυκλώσιμες τσάντες πολλαπλών χρήσεων και στα μικρά παιδιά ένα παραμύθι για την ανακύκλωση.

Παράλληλα, μηχανήματα του Δήμου θα καθαρίσουν την παραλία του Καράβολα, με την συνδρομή της εθελοντικής ομάδας Heraklion Eco Voice.

Το απόγευμα της Παρασκευής, η ομάδα θα προχωρήσει σε εθελοντικό καθαρισμό ολόκληρης της περιοχής, με γάντια και σακούλες από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, ενώ έχει προγραμματίσει και παράλληλες καλλιτεχνικές και ενημερωτικές δράσεις στον ίδιο χώρο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια