default-image

Κινδυνεύουν να χάσουν τα 800 ευρώ – Τα εμπόδια που προέκυψαν

Ηράκλειο
Κινδυνεύουν να χάσουν τα 800 ευρώ – Τα εμπόδια που προέκυψαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανησυχία μήπως χάσουν την αποζημίωση των 800 ευρώ

Με τις προθεσμίες για την υποβολή αίτησης να εκπνέουν, εκατοντάδες είναι οι εργαζόμενοι που δεν κατάφεραν έως σήμερα να ωφεληθούν του επιδόματος των 800€ εξαιτίας σφαλμάτων του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ.

Πρόβλημα με τον ΑΦΜ

 Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι το σύστημα ΕΡΓΑΝΗ δεν έχει κάνει σε πολλές περιπτώσεις εκκαθάριση των ΑΦΜ με αποτέλεσμα παρά το γεγονός πως οι νυν εργοδότες τους  έχουν βάλει σε καθεστώς αναστολής σύμβασης αυτοί να εμφανίζονται ως εργαζόμενοι και μάλιστα σε τέως ή και πολύ τέως εργοδότες.

Σύμφωνα με την Τάνια Μικρατσιάν «μόλις πάω να βάλω υποβολή αίτησης μου βγάζει ‘’διορθώστε παρακαλώ το λάθος’’ το οποίο λέει ότι εμφανίζεσαι απασχολούμενη το ΑΦΜ τάδε». Όπως τονίζει ο Σωτήρης Σγουρός  «έχουν γίνει σωστές όλες οι διαδικασίες αλλά στην προσπάθεια μου να υποβάλλω την αίτηση για το επίδομα των 800 ευρώ ,δεν μπορώ να ολοκληρώσω την αίτησή μου επί της ουσίας».

Πίσω από τους αριθμούς ωστόσο είναι οι άνθρωποι, με εκατοντάδες συνανθρώπους μας να αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα και να βρίσκονται αντιμέτωποι πια με το φάσμα της φτώχειας.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News