Καταγγέλλει πως δεν έβρισκε ταξί για να φύγει από το νοσοκομείο

Ηράκλειο
Καταγγέλλει πως δεν έβρισκε ταξί για να φύγει από το νοσοκομείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι απαντά ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών ταξί Ηρακλείου

Την ταλαιπωρία που βίωσε τα ξημερώματα της Κυριακής, στην προσπάθειά του να εξυπηρετηθεί με ταξί μαζί με την μητέρα του, εξερχόμενοι από νοσοκομείο του Ηρακλείου, καταγγέλλει στην ΚΡΗΤΗ TV, κάτοικος της Αμμουδάρας, υποστηρίζοντας ότι είναι αδιανόητο να μην υπάρχει ούτε ένα ταξί για την εξυπηρέτηση έκτακτων καταστάσεων.

Ο ίδιος επικοινώνησε και με τα 2 ραδιοταξί και όπως υποστήριξε η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική, αφού ο πολίτης δεν κατάφερε τελικά να εξυπηρετηθεί με ταξί, με τον ίδιο και την μητέρα του να αποχωρούν από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο με αυτοκίνητο συγγενικού τους προσώπου και μετά από 2 ώρες απίστευτης - όπως περιέγραψε - ταλαιπωρίας.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να συνέβη αυτό»

«Και τα 2 ραδιοταξί εξυπηρετούν όλο το 24ωρο και αυτή την περίοδο της Πανδημίας, με 10 ταξί να βρίσκονται σε επιφυλακή τα ξημερώματα για την εξυπηρέτηση έκτακτων περιστατικών», υποστηρίζει από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών ταξί Ηρακλείου, Λευτέρης Πετράκης.

Ο κ. Πετράκης ανέφερε ότι θα διερευνηθεί η επίμαχη καταγγελία καθώς όλες οι συνομιλίες με το τηλεφωνικό κέντρο καταγράφονται , οπότε θα έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το τι έχει συμβεί τις επόμενες ώρες.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News