Ηράκλειο

Δώρο «καρδιάς» και από τους ξενοδόχους του Ηρακλείου σε γιατρούς και νοσηλευτές

Η Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου προσφέρει φιλοξενία στους γιατρούς και νοσηλευτές των νοσοκομείων αναφοράς για τον κορωνοϊό

Και η Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου συντάσσεται με της Ένωση Ξενοδοχείων Ρεθύμνου, η οποία προσφέρει διακοπές στους γιατρούς και νοσηλευτές των νοσοκομείων αναφοράς για τον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή τους:

«Σε συνέχεια της εξαιρετικής πρωτοβουλίας της Ένωσης Ξενοδοχείων Ρεθύμνου, και η Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου θα ήθελε να γίνει κοινωνός της ευγνωμοσύνης που νιώθουμε όλοι για το Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς, για την αυταπάρνηση και τους αγώνες που δίνουν καθημερινά για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Οι Ξενοδόχοι του νομού Ηρακλείου τάσσονται μαζί με τους συναδέλφους του Ρεθύμνου,  και με τη σειρά τους, προσφέρουν απλόχερα τη φιλοξενία σε όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές που σήμερα στερούνται ύπνο για να μπορούμε εμείς να κοιμόμαστε.

Για λεπτομέρειες και αιτήσεις  τηλεφωνήστε στα γραφεία της Ένωσης  Ξενοδοχείων Ηρακλείου τηλ. 2810288108 η ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: info@heraklion-hotels.gr»

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια