Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης: Δράσεις πρόληψης της ενδοοικογενειακής βίας

Ηράκλειο
Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης: Δράσεις πρόληψης της ενδοοικογενειακής βίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι δράσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης περί του κοινωνικού φαινομένου της ενδοοικογενειακής βίας, οι οποίες υλοποιούνται βάσει της πρωτοβουλίας που ξεκίνησε από την προηγούμενη χρονιά σε συνεργασία με σημαντικές υπηρεσίες του τόπου όπως η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου, η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου, το Κοινοτικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Στο πλαίσιο αυτό, η 9η εκδήλωση με τίτλο: «Σημεία Ενδοοικογενειακής Βίας και Κακοποιητικές Πρακτικές ~ Διαχείριση-Προστασία-Αντιμετώπιση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 στο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου, με συμμετοχή όλων των Σχολικών Μονάδων της περιοχής του Γαζίου και με στόχευση την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση γονέων και εκπαιδευτικών.

Αναλυτικά, η Ανακοίνωση της Ι. Αρχιεπισκοπής Κρήτης:

«Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, περί του κοινωνικού φαινομένου της Ενδοοικογενειακής Βίας, σας προσκαλεί στην 9η κατά σειρά εκδήλωση με θέμα «Σημεία Ενδοοικογενειακής Βίας και Κακοποιητικές Πρακτικές ~ Διαχείριση - Προστασία - Αντιμετώπιση» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30, στο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου (Ελευθερίας 49 – Νέο κτίριο).

Θεοδώρα Μανιώτη

Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου - Γραφείο Ανηλίκων, Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου

Δήμητρα Ζέρβα

Αστυνόμος Β΄- Προϊσταμένη Γραφείου Ανηλίκων, Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου

Αγγελική Μπερνιδάκη

Υπαστυνόμος Α’ - Α’ Αστυνομικό Τμήμα, Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου

Κυριακή Φραγκιαδάκη

Ψυχολόγος - Κοινοτικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων, Βενιζέλειο Γ.Ν.Η.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος

Την εκδήλωση συντονίζει ο Κοινωνικός Λειτουργός – Συνεργάτης της Ι.Α.Κ. κ. Γεώργιος Σαριδάκης.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης και τελεί υπό την αιγίδα της, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες που μετέχουν με εκπροσώπους ομιλητές στην συζήτηση και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου. Συμμετοχή όλων των Σχολικών Μονάδων της περιοχής του Γαζίου

Χορηγός επικοινωνίας «ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΗΤΗ ΤV».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News