Χειροπέδες σε τρεις άνδρες για μισό κιλό κάνναβης, στο λιμάνι του Ηρακλείου

Ηράκλειο
Χειροπέδες σε τρεις άνδρες για μισό κιλό κάνναβης, στο λιμάνι του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα χέρια ανδρών του Λιμενικού τρεις άνδρες για κατοχή ναρκωτικών

Περισσότερο από μισό κιλό κάνναβης βρέθηκε στην κατοχή των τριών ανδρών και συγκεκριμένα ενός 29χρονου, ενός 21χρονου και ενός 26χρονου από άνδρες του Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Πιο αναλυτικά, στη σύλληψη τριών αλλοδαπών, ηλικίας 29, 21 και 26 ετών, προχώρησαν στελέχη της Περιφερικής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκε πάνω από μισό κιλό κάνναβης.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον 29χρονο και τον 21χρονο στον λιμένα Ηρακλείου κατά την αποβίβασή τους από το πλοίο, ο 29χρονος βρέθηκε να κατέχει εντός σακιδίου πλάτης μία νάιλον συσκευασία, περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 548,7 γραμμαρίων, ενώ ο 21χρονος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο.

Επιπρόσθετα, εντός του λιμένα Ηρακλείου, εντοπίστηκε ο 26χρονος, ο οποίος περίμενε στο σημείο τους ανωτέρω και επρόκειτο να αναχωρήσουν μαζί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν η προαναφερόμενη ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, τρία αποκόμματα ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, τέσσερα (04) κινητά τηλέφωνα καθώς και το χρηματικό ποσό των 300€.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News