Τολμηροί έκαναν βουτιές στα παγωμένα νερά!

Ηράκλειο
Τολμηροί έκαναν βουτιές στα παγωμένα νερά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χειμερινοί κολυμβητές έδωσαν ραντεβού στην Αμνισό

Με… χειμερινές βουτιές υποδέχτηκαν το 2020 οι κολυμβητές του Ηρακλείου οι οποίοι δεν πτοήθηκαν από τις χαμηλές θερμοκρασίες και τη συννεφιά. Ξύπνησαν το πρωί της Πρωτοχρονιάς, φόρεσαν το μαγιό τους και συναντήθηκαν στην Αμνισσό για να βουτήξουν παρέα στη θάλασσα παρά το τσουχτερό κρύο.

Το γεγονός ότι δεν έβρεχε, έκανε επιτακτική την ανάγκη των χειμερινών κολυμβητών για την καθιερωμένη συγκέντρωσή τους κάθε αρχή του χρόνου, προκειμένου να κόψουν τη βασιλόπιτα και να μοιράσουν δώρα.

Το ραντεβού είχε δοθεί στις 12:30 στην Αμνισό. Αφού πραγματοποιήθηκε αγιασμός, οι χειμερινοί κολυμβητές έκοψαν την πίτα τους. Μάλιστα, οι ίδιοι είχαν ανακοινώνει πριν από λίγες ημέρες ότι η τελετή θα γινόταν με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες επικρατούσαν. Ο καιρός τους έκανε τη χάρη και το… ποδαρικό έγινε δίπλα στη θάλασσα.

Ο Σύλλογος Χειμερινών Κολυμβητών Ηρακλείου, λοιπόν, το υποσχέθηκε και το έκανε. Παράλληλα, μας καλεί να ξεκινήσουμε όλοι να κολυμπάμε τους χειμώνες, τονίζοντας τα οφέλη που έχει το κολύμπι στην υγεία μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News