Ηράκλειο

Έμειναν χωρίς νερό ανήμερα Χριστουγέννων

Δυσάρεστη έκπληξη για τους κάτοικους που επέστρεψαν από την Χριστουγεννιάτικη εξόρμηση τους

Χωρίς νερό έμειναν ανήμερα Χριστουγέννων οι κάτοικοι της οδού Λουκά Πετράκη, που είναι κάθετος στην οδό Χρυσοστόμου μια ανάσα από το κέντρο του Ηρακλείου.

Το πρόβλημα όπως εξήγησαν είναι έντονο εδώ και έξι μήνες, με τα συνεργεία της ΔΕΥΑΗ να μετατρέπουν ανά εβδομάδα το δρόμο σε εργοτάξιο, χωρίς να έχουν εντοπίσει το πρόβλημα, που πιθανότατα όπως επισημάνθηκε οφείλεται σε διαρροή τεράστιων ποσοτήτων νερού που καταλήγουν σε υπόγεια πολυκατοικιών της γειτονιάς, την ώρα που τα υπόλοιπα σπίτια μένουν χωρίς σταγόνα στις βρύσες τους.

Οι κάτοικοι της οδού Λουκά Πετράκη στο Ηράκλειο επέστρεψαν από τα χωριά τους ανήμερα Χριστουγέννων και αναγκάστηκαν να φύγουν και πάλι για τα χωριά προκειμένου να κάνουν το μπάνιο τους, αφού συνειδητοποίησαν ότι δεν είχαν σταγόνα νερού στα σπίτια τους.

Εξηγούν ότι την ώρα που εκείνοι δεν έχουν νερό για να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, σε υπόγεια πολυκατοικιών της ίδιας γειτονιάς, οι ποσότητες νερού που χάνονται είναι απίστευτες.

Οι κάτοικοι της Λουκά Πετράκη ζήτησαν να ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα οι αρμόδιοι, εξηγώντας ότι στο χρέος τους ως φορολογούμενοι πολίτες ανταποκρίνονται με συνέπεια, όπως και στους λογαριασμούς του νερού, την ώρα που η καθημερινότητά τους έχει γίνει απρόβλεπτη αφού η έλλειψη νερού είναι κάτι περισσότερο από συχνό φαινόμενο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια