Ένοπλη ληστεία: Βίντεο - ντοκουμέντο από τις στιγμές τρόμου

Ηράκλειο
Ένοπλη ληστεία: Βίντεο - ντοκουμέντο από τις στιγμές τρόμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρπαν χρήματα από μίνι μάρκετ και τη χρυσή αλυσίδα 62χρονου

Τον τρόμο έζησε τα ξημερώματα ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με 2 ένοπλους ληστές. Ήταν 4 η ώρα τα ξημερώματα όταν ο 62χρονος ήρθε τετ α τετ με 2 άνδρες οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορούσαν κουκούλες και είχαν βάλει στόχο τα χρήματα του ταμείου.

Tο περιστατικό σημειώθηκε σε μίνι μάρκετ επί της οδού ΕΟΚ στις 4 τα ξημερώματα όταν οι ενοπλοι ληστές μπαίνουν στο κατάστημα. Όπως φαίνεται στις κάμερες του κλειστού κυκλώματος του καταστήματος, οι ληστές εισβάλουν και ο ένας εκ των 2 οπλίζει το όπλο στην είσοδο του μίνι μάρκετ.

Τρόμος για τον ιδιοκτήτη

Με την απειλή όπλου ζήτουν από τον έντρομο ιδιοκτήτη τα χρήματα του ταμείου. Σοκαρισμένος και μη μπορώντας να κάνει αλλιώς, ο 62χρονος τους έδωσε ότι χρήματα είχε στο ταμείο του.  Όπως περιγράφει, ο ιδιοκτήτης, στην κάμερα της KΡHTH TV, οι δράστες δεν έμειναν ικανοποιημένοι με το ποσό που υπήρχε στο ταμείο και του ζήτησαν κι άλλα χρήματα ή να βγάλει την χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό. Ο ιδιοκτήτης με όση ψυχραιμία του είχε απομείνει αντέδρασε και έσκυψε να πάρει ένα ξύλο που είχε κρυμμένο για να αμυνθεί. Τότε οι δράστες αφού είχαν πάρει τα χρήματα, τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με την συγκλονιστική μαρτυρία του ιδιοκτήτη, οι δράστες, μετά που άρπαξαν τα χρήματα, φαίνεται να έφυγαν πεζοί από την οδό ΕΟΚ. Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία και από εκείνη την ώρα έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπιστούν οι άγνωστοι άνδρες .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News