Μαχαίρωμα στην Φορτέτσα: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται η 22χρονη κι ένας 32χρονος

Ηράκλειο
Μαχαίρωμα στην Φορτέτσα: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται η 22χρονη κι ένας 32χρονος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φέρεται να μαχαίρωσε έναν 26χρονο φίλο της

Για κακούργημα κατηγορείται η 22χρονη κοπέλα, η οποία φέρεται να μαχαίρωσε το μεσημέρι της Τετάρτης έναν 26χρονο φίλο της, στη Φορτέτσα Ηρακλείου.

Η νεαρή γυναίκα οδηγήθηκε την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στον εισαγγελέα υπηρεσίας, ο οποίος της άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας του νεαρού.

Ωστόσο, μαζί με την 22χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κι ένας 32χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη τις προηγούμενες ώρες από την ΕΛ.ΑΣ. και ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται και αυτός στο αιματηρό συμβάν.

Όπως έγινε γνωστό, ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας του 26χρονου και σε βάρος του 32χρονου συλληφθέντα.

Αμφότεροι παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον ανακριτή Ηρακλείου. Ζήτησαν, ωστόσο, κι έλαβαν 24ωρη προθεσμία κι έτσι θα οδηγηθούν εκ νέου στον ανακριτή αύριο Παρασκευή, στις 11 το πρωί. Μέχρι τότε θα παραμείνουν κρατούμενοι.

Στο μεταξύ, στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου μεταφέρθηκε σήμερα και ο 26χρονος τραυματίας, ο οποίος -επίσης- συνελήφθη χθες, μετά από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του η 22χρονη φίλη του.

Ωστόσο, ο νεαρός κατηγορείται για πλημμέλημα και παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News