Ηράκλειο

Διακοπές ρεύματος λόγω κακοκαιρίας - Κόπηκε καλώδιο της ΔΕΗ στον Καρτερό

Στο σκοτάδι περιοχές του νομού, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών - Κόπηκε καλώδιο της ΔΕΗ στην περιοχή του Καρτερού

Αρκετές περιοχές στο νομό αντιμετωπίζουν πρόβλημα ηλεκτροδότησης, από την σφοδρή κακοκαιρία που «χτυπά» το νησί από το πρωί της Τετάρτης.

Πολλές είναι οι περιοχές του νομού Ηρακλείου, που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ηλεκτροδότηση, ενώ σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, καλώδιο της ΔΕΗ κόπηκε στην περιοχή του Καρτερού, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμό στην αστυνομία, άνδρες της οποίας σπεύδουν στο σημείο για να κλείσουν το δρόμο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σκοτάδι βρίσκονται από τις 5 το απόγευμα τμήματα της περιοχής του Μασταμπά στο Ηράκλειο.

Ωστόσο αρκετές είναι και οι περιοχές στο νομό, που έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι.

Το neakriti.gr, επικοινώνησε με τον πρόεδρο το προϊστάμενο του Τεχνικού Τομέα της ΔΕΗ Παύλο Βαρδουλάκη, τόνισε ότι οι βλάβες είναι πολλές και μικρές, λόγω κεραυνών.

«Ωστόσο τα συνεργεία της ΔΕΗ βρίσκονται επί ποδός για την άμεση αποκατάσταση και την επαναφορά στην κανονικότητα», όπως δήλωσε στο neakriti.gr ο κ. Βαρδουλάκης.

Κόπηκε καλώδιο της ΔΕΗ στον Καρτερό

Λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει από το πρωί το μεγαλύτερο μέρος του νησιού πολλά είναι και τα προβλήματα που έχουν προκληθεί στο οδικό δίκτυο.

Σε πολλά σημεία έχουν προκληθεί κατολισθήσεις, ενώ έχουν αποκοπεί και καλώδια της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή του Καρτερού και συγκεκριμένα στη διασταύρωση Καρτερού προς Επισκοπή λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ, κόπηκε καλώδιο της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός σε αστυνομία, άνδρες της οποίας σπεύδουν στο σημείο ώστε να διακόψουν την κυκλοφορία.

Στο σημείο επίσης σπεύδει και συνεργείο της ΔΕΗ για την άμεση αποκατάσταση της ζημιάς.

Προσεκτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί και στο συγκεκριμένο σημείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια