Έκλεψε από κατάστημα ηλεκτρικές συσκευές 30χρονη, η οποία συνελήφθη

Ηράκλειο
Έκλεψε από κατάστημα ηλεκτρικές συσκευές 30χρονη, η οποία συνελήφθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη το πρωί στο Ηράκλειο 30χρονη αλλοδαπή

Σε κατάστημα «μπούκαρε» 30χρονη αλλοδαπή, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και είχε αφαιρέσει ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής χρηματικής αξίας 320 ευρώ.

Ωστόσο σήμερα... έπεσε στα χέρια αστυνομικών, οι οποίοι της φόρεσαν χειροπέδες.

Ειδικότερα, η 30χρονη αλλοδαπή αφαίρεσε από κατάστημα ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής χρηματικής αξίας 320 ευρώ, ωστόσο μετά από αστυνομική έρευνα και προανάκριση και μετά από αξιοποίηση στοιχείων, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ακολούθησε έρευνα στην οικία της 30χρονης από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οι αφαιρεθέν ηλεκτρονικές συσκευές ,οι οποίες αποδόθηκαν στον παθόντα.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε σε κατάστημα, στο Ηράκλειο

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονης αλλοδαπής, κατηγορούμενης για κλοπή

Αφαίρεσε, ηλεκτρονικές συσκευές

Εξιχνιάστηκε, σήμερα (15.10.2019) το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου περίπτωση κλοπής που διαπράχθηκε σε κατάστημα στο Ηράκλειο.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονης αλλοδαπής, κατηγορούμενης για κλοπή.

Ειδικότερα, την (12.10.2019) άγνωστη δράστης αφαίρεσε από κατάστημα ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής χρηματικής αξίας 320 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι η 30χρονη είχε διαπράξει την κλοπή.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία της 30χρονης από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οι αφαιρεθέν ηλεκτρονικές συσκευές, οι οποίες αποδόθηκαν στον παθόντα.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News