Τραυματισμένος βρέθηκε ο τουρίστας που ήρθε για διακοπές στην Κρήτη και εξαφανίστηκε

Ηράκλειο
Τραυματισμένος βρέθηκε ο τουρίστας που ήρθε για διακοπές στην Κρήτη και εξαφανίστηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία τέλος για τον ηλικιωμένο τουρίστα που χάθηκε στο Αβδού

Θετικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση εξαφάνισης του ηλικιωμένου που ήρθε για διακοπές στην Κρήτη και χάθηκαν τα ίχνη του.

Ο 72χρονος Βρετανός τουρίστας, ο οποίος αγνοείτο από το πρωί της Τετάρτης - όποτε και έφυγε από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε, στην περιοχή του Αβδού στο Ηράκλειο - τελικά, βρέθηκε από τους άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ.

Το παραπάνω επιβεβαίωσε στο neakriti.gr ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, κ. Νίκος Λαγουδάκης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ηλικιωμένος βρέθηκε, περίπου, στις 11:30 το πρωί της Πέμπτης, σε αγροτική περεριοχή στην Κασταμονίτσα - στην ευρύτερη περιοχή του Αβδού, από όπου και εξαφανίστηκε.

Σημειώνεται ότι ο άνδρας, ο οποίος - πιθανότατα - είχε χάσει τον προσανατολισμό του, καθότι πάσχει από άνοια, εντοπίστηκε ελαφρά τραυματισμένος, χωρίς, ωστόσο, τα τραύματά του να είναι απειλητικά για τη ζωή του.

Τον ηλικιωμένο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε τον 72χρονο Βρετανό στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου.

Μάλιστα, όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεω ο εκπρόσωπος Συντονιστικού του ΕΚΑΒ Κρήτης Γιάννης Ζαφειρίου: «Ο άνθρωπος είναι αφυδατωμένος και ταλαιπωρημένος».

Υπενθυμίζεται πως, στις έρευνες για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου τουρίστα συμμετείχαν άνδρες της αστυνομίας, 4 άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ, μαζί με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο του Σώματος, ένας αξιωματικός, καθώς και 5 άτομα της ομάδας του Πεζοπόρου Τμήματος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News