Ηράκλειο

Μάρτυρας - κλειδί για το θάνατο της Jean Hanlon: «Υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν εξεταστεί»

Ανοίγει ο φάκελος για την υπόθεση θανάτου της 54χρονης Βρετανίδας Jean Hanlon στην Κρήτη, δέκα χρόνια μετά - Τι λέει η φίλη της άτυχης γυναίκας από τη Βρετανία

Νέος μάρτυρας κλειδί εμφανίστηκε στην υπόθεση του θανάτου της άτυχης Βρετανίδας, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε πριν δέκα χρόνια στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Τι κι αν έχουν περάσει τόσα χρόνια, ο πόνος και η αγωνία των παιδιών της παραμένουν, ενώ ζητούν απαντήσεις για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το θάνατο της μητέρας τους.  

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ένας από τους λόγους που ο εισαγγελέας αποφάσισε να ανασύρει το φάκελο της υπόθεση από το αρχείο, ήταν και η μαρτυρία μίας φίλης του θύματος, που θέλησε να μιλήσει.

 

Όπως είπε η μάρτυρας - κλειδί:

«Όταν είδα πρόσφατα ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία της Τζιν σε βρετανικό κανάλι, κατάλαβα ότι κάποια πράγματα δεν είχαν ερευνηθεί από τις ελληνικές αρχές. Στοιχεία που γνώριζα για κάποια άτομα, στοιχεία που γνωρίζουν και άλλοι εδώ στο νησί, τα οποία όμως δεν είχαν εξεταστεί από την αστυνομία. Έτσι πήρα την απόφαση να μιλήσω στους γιους της Τζιν. Όποτε χρειαστεί θα πάω στις αρχές εδώ στο νησί για να καταθέσω τα όσα γνωρίζω».

Τώρα, μετά τις νέες, ραγδαίες εξελίξεις για την υπόθεση, οι γιοι της άτυχης Χάνλον, ελπίζουν να ερευνηθούν σε βάθος, στοιχεία που υπάρχουν.

Όπως ότι:

* Το θύμα, σε ημερολόγιο που διατηρούσε, περιέγραφε μια ταραχώδη σχέση με άνδρα από το νησί, που οι αρχές δεν εντόπισαν ποτέ.

* Την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της, είχε παραπονεθεί σε φίλο της ότι παρακολουθείται από έναν άγνωστο με αυτοκίνητο.

* Τη νύχτα του θανάτου της η 54χρονη είχε στείλει σε φίλη της μήνυμα με τη λέξη «βοήθεια».

Η οικογένειά της καταγγέλλει ότι αυτά τα στοιχεία, οι ελληνικές Αρχές δεν εξέτασαν ποτέ σε βάθος…

 

Πηγή: ΑΝΤ1

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια