62 Μαρτύρων: Τον μαχαίρωσε κοντά στην καρδιά - Άφαντος ο δράστης

Ηράκλειο
62 Μαρτύρων: Τον μαχαίρωσε κοντά στην καρδιά - Άφαντος ο δράστης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 28χρονος - Αναζητείται ο δράστης

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες για να βρεθεί ο δράστης που μαχαίρωσε τον 28χρονο ο οποίος νοσηλεύεται από το απόγευμα της Τρίτης στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Από τη στιγμή που σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό μέσα στο κατάστημα επί της λεωφόρου 62 Μαρτύρων, ο δράστης παραμένει άφαντος, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό αλλά την ίδια ώρα, τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί ταυτοποιούν τον άντρα που έβγαλε μαχαίρι εναντίον του νεαρού θύματος.

Την ίδια ώρα, ο 28χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, έπειτα από τη μαχαιριά στο θώρακα.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου κ. Μοσχοβάκη, ο οποίος μίλησε στο neakriti.gr, «ο άντρας εξακολουθεί να βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση στη χειρουργική κλινική του Βενιζελείου και η κατάστασή του είναι σταθερή. Μέχρι στιγμής, κρίνεται πως ο 28χρονος βρίσκεται εκτός κινδύνου».

Να σημειωθεί ότι ο διοικητής των νοσοκομείων ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου κ. Τασσόπουλος, είχε επιβεβαιώσει χτες ότι ο νεαρός φέρει τραύμα στο θώρακα, πολύ κοντά στην καρδιά.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό συνέβη περίπου στις 6 το απόγευμα της Τρίτης, όταν - υπό συνθήκες που ερευνώνται από τις Αρχές - ένας άνδρας τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα με μαχαίρι, τον 28χρονο στο θώρακα και συγκεκριμένα κοντά στην καρδιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News