default-image

Καλλιεργούσε δενδρύλλια μέσα στο ίδιο του το σπίτι

Ηράκλειο
Καλλιεργούσε δενδρύλλια μέσα στο ίδιο του το σπίτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο σπίτι του - σε περιοχή του δήμου Φαιστού - και μέσα σε γλάστρες καλλιεργούσε επιμελώς επτά δενδρύλλια κάνναβης ένας 41χρονος άνδρας Ελληνικής καταγωγής

Δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε επιμελώς σε ισάριθμες γλάστρες, μία λάμπα και έναν ανεμιστήρα, καθώς και ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη από τον νόμο ιατρική συνταγή… έστειλαν στην φυλακή έναν 41χρονο άνδρα.

Ο 41χρονος ο οποίος με περίσσιο… «θάρρος» τα καλλιεργούσε μέσα στο ίδιο του το σπίτι, συνελήφθη το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και από αστυνομικούς του Τμήματος Φαιστού.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνολικά βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν επτά δενδρύλλια κάνναβης, μία λάμπα και ένας ανεμιστήρας, καθώς και ναρκωτικά δισκία.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθη 41χρονος ημεδαπός για παραβάσεις για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, στο Ηράκλειο

Βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 7 δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (25.06.2019) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, 41χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα (25.06.2019) το μεσημέρι από αστυνομικούς των ανωτέρω υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 41χρονου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 7 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς σε ισάριθμες γλάστρες στο στάδιο της ανάπτυξης
  • 1 λάμπα και ανεμιστήρα και
  • ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο ιατρική συνταγή

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News