Τα πλαστά διαβατήρια τους «έριξαν» στα χέρια της αστυνομίας

Ηράκλειο
Τα πλαστά διαβατήρια τους «έριξαν» στα χέρια της αστυνομίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν έξι αλλοδαποί στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται πλέον έξι αλλοδαποί οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν μέσω του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Όμως δεν τα κατάφεραν, αφού οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου συνέλαβαν τα έξι αυτά άτομα ηλικίας 22 έως 40 ετών.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι συλληφθέντες επέδειξαν πλαστά διαβατήρια αρχών Γερμανίας, Ισπανίας, Ιταλίας, Πορτογαλίας και Η.Π.Α. προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιταλία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι έξι αλλοδαποί με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, χθες (24.06.2019) στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» έξι αλλοδαποί ηλικίας από 22 έως 40 ετών, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου οι ανωτέρω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γερμανίας, Ισπανίας, Ιταλίας, Πορτογαλίας και Η.Π.Α. προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιταλία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News