Ηράκλειο

Τα πλαστά διαβατήρια τους «έριξαν» στους αστυνομικούς

Οι αλλοδαποί ήθελαν να ταξιδέψουν σε Γαλλία, Σουηδία και Τσεχία

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται τέσσερις αλλοδαποί οι οποίοι κατηγορούνται για πλαστογραφία πιστοποιητικών, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν από τη χώρα.

Όλα έγιναν την Πέμπτη στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» όπου συνελήφθησαν οι αλλοδαποί ηλικίας 28 έως 44 ετών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου, εκείνοι έδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Σρι Λάνκας, Ρουμανίας και Ελβετίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Γαλλία, τη Σουηδία και την Τσεχία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, χθες (20.06.2019) στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας από 28 έως 44 ετών, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου οι ανωτέρω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Σρι Λάνκας, Ρουμανίας και Ελβετίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Γαλλία, τη Σουηδία και την Τσεχία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

Σχόλια