Ηράκλειο

Δικαστήρια Ηρακλείου: Διακόπηκε η επανακαταμέτρηση λόγω... βόμβας

Με απρόοπτα σημαδεύτηκε η χθεσινή μέρα της επανακαταμέτρησης

Η τηλεφωνική φάρσα για τοποθέτηση βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου είχε - όπως είναι λογικό - συνέπειες και στη διαδικασία της επανακαταμέτρησης των ψηφοδελτίων για τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και μερικές ημέρες στο Πρωτοδικείο Ηρακλεί

Χθες, λοιπόν, τα αρμόδια συνεργεία διέκοψαν την εργασία τους λόγω της κακόγουστης φάρσας.

Θυμίζουμε, πάντως, ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων για τους περιφερειακούς συμβούλους, αφού πρώτα πρέπει να ολοκληρωθεί η επανακαταμέτρηση για τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου. Υπενθυμίζεται επίσης ότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής κάποια... σημαντική απόκλιση σε σχέση με τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την αρχική καταμέτρηση.

 

 

 

Τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια

 Συναγερμός το πρωί της Δευτέρας, στα δικαστήρια Ηρακλείου μετά από τηλεφώνημα για βόμβα.

Συγκεκριμένα τηλεφώνημα υπήρξε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΚΡΗΤΗ TV με άγνωστο να προειδοποιεί ότι στις 11.30 θα ανατιναχτούν τα δικαστήρια.

 Όπως ήταν φυσικό ενημερώθηκε η αστυνομία ενώ ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, ο χώρος εκκενώθηκε προληπτικά.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, με πυροτεχνουργούς και ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο αλλά και άντρες της Ασφάλειας.

Αφού διαπιστώθηκε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και επρόκειτο στην ουσία για τηλεφώνημα φάρσα, η αστυνομία αποχώρησε, ο κόσμος μπήκε ξανά στα δικαστήρια όπου και συνεχίστηκε κανονικά και πάλι η λειτουργία τους. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια