Aίτημα επανακαταμέτρησης και από τον Μανώλη Φραγκάκη

Ηράκλειο
Aίτημα επανακαταμέτρησης και από τον Μανώλη Φραγκάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αιτήματα επανακαταμέτρησης σταυρών και ψηφοδελτίων «κατά ριπάς»

Mετά το αίτημα επανακαταμέτρησης των ψηφοδελτίων που κατέθεσε ο απερχόμενος δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος Ζαχαρίας Καλογεράκης, ανάλογο αίτημα καταθέτει και ο Μανώλης Φραγκάκης που εξελέγη νέος δήμαρχος μετά τις δημοτικές εκλογές.

O επικεφαλής του συνδυασμού «Μπροστά για το Δήμο Μινώα Πεδιάδας» Μανώλης Φραγκάκης σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Σήμερα Τρίτη 05/06, σε συνέχεια της απόφασης του απερχόμενου Δημάρχου κ. Ζαχαρία Καλογεράκη, μετά τους κατά τα άλλα θερμούς εναγκαλισμούς και τα συγχαρητήρια να προχωρήσει σε αίτημα ανακαταμέτρησης προχωρήσαμε κι εμείς σε ανάλογο αίτημα προκειμένου να διασφαλίσουμε την απόφαση των δημοτών στις κάλπες.Θα είμαστε κι εκεί όπως ήμασταν και στις πλατείες και στα εκλογικά κέντρα και πάντα δίπλα στον κόσμο που την Κυριακή πήρε την απόφαση για τη μεγάλη αλλαγή. Αυτή η απόφαση δεν αλλάζει.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Καλογεράκης έχασε στο νήμα στον β' γύρο από τον Μανώλη Φραγκάκη (με 24 μόλις ψήφους διαφορά), ενώ στο νήμα επίσης δεν είχε καταφέρει να εκλεγεί δήμαρχος απευθείας στον α' γύρο, όταν και του έλειψαν 57 ψήφοι από το πολυπόθητο όριο εκλογής του 50% συν 1.

Πάντως τα αιτήματα επανακαταμέτρησης σταυρών και ψηφοδελτίων για την πρώτη και δεύτερη Κυριακή φτάνουν «κατά ριπάς» στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου, με τους ενδιαφερόμενους να έχουν περιθώριο μέχρι σήμερα το μεσημέρι για να υποβάλουν το αίτημά τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News