Η διακοπή της κυκλοφορίας έφερε ταλαιπωρία και κούραση υπό τον καυτό ήλιο

Κρήτη
Η διακοπή της κυκλοφορίας έφερε ταλαιπωρία και κούραση υπό τον καυτό ήλιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Ικάρου φέρνει και διακοπή διέλευση Αστικών και Υπεραστικών Λεωφορείων.

Ώρα 2 το μεσημέρι Τετάρτης, και τα οχήματα που διέρχονταν από την Λεωφόρο Ικάρου στην διασταύρωση με τον Λεωφόρο Καζαντζίδη, κινούνταν σημειωτόν, με τους οδηγούς να πρέπει να διαθέτουν υπομονή και επιμονή.

Και αυτό γιατί οι απαραίτητες εργασίες ασφαλτόστρωσης οι οποίες και ήταν προγραμματισμένες στην συγκεκριμένη περιοχή του Ηρακλείου, είχαν ως αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διεξάγεται με δυσκολία.

Με δεδομένο τις υψηλές θερμοκρασίες και το γεγονός ότι πρόκειται για σημείο με έντονη κυκλοφοριακή κίνηση, γίνεται αντιληπτή η ταλαιπωρία που βιώσαν οι διερχόμενοι οδηγοί.

Σύμφωνα πάντως με σχετική ανακοίνωση: "Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπτεται, για σήμερα Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Μαΐου στη Λεωφόρο Ικάρου, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η κυκλοφορία δε θα πραγματοποιείται στη Λεωφόρο Ικάρου από την Λεωφόρο Στέλιου Καζαντζίδη έως την οδό Θουκιδίδου.

Ενώ, στην διαδρομή της Λεωφόρου Ικάρου από Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως έως Λεωφόρο Στέλιου Καζαντζίδη δεν θα γίνεται διέλευση Αστικών και Υπεραστικών Λεωφορείων".

Πάντως να σημειωθεί ότι δύσκολες ώρες, βίωσαν και οι εργαζόμενοι του συνεργείου που εκτελούσε τις εργασίες ασφαλτόστρωσης που δούλευαν υπό τον καυτό ήλιο και υπό αντίξοες συνθήκες.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Δημοτική Αρχή ζητά την κατανόηση των δημοτών, λόγω της αναγκαιότητας εκτέλεσης των παραπάνω εργασιών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News