«Πλημμύρισε» χρώματα και σημαίες το κέντρο 950 φοιτητές Erasmus

Ηράκλειο
«Πλημμύρισε» χρώματα και σημαίες το κέντρο 950 φοιτητές Erasmus

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού ταξιδιού «The Crete Trip» ύψωσαν σημαίες

Μια εντυπωσιακή εικόνα αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν στο κέντρο του Ηρακλείου, έξω από την Περιφέρεια Κρήτης.

950 φοιτητές στο πλαίσιο του πολιτιστικού ταξιδιού «The Crete Trip» ύψωσαν σημαίες διαμορφώνοντας μια μοναδική εικόνα.

Πρόκειται για το Flag Parade - μία πολυπολιτισμική πορεία με σημαίες και εθνικά χρώματα των 950 φοιτητών , ενώ ακολουθεί το περίφημο Κρητικό γλέντι στη Μαρίνα Ηρακλείου απέναντι από το ιστορικό φρούριο του Κούλε.

Η εν λόγω δράση, στην οποία συμμετέχουν 950 φοιτητές, οργανώνεται από το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus της Ελλάδος (Erasmus Student Network - ESN Greece) και πραγματοποιείται από τις 08 -12 Μαΐου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης.

Για ένατη συνεχή χρονιά το ESN Greece διοργανώνει το “The Crete Trip”, ένα πολιτιστικό ταξίδι για φοιτητές, από 75 χώρες, που σπουδάζουν στην Ελλάδα μέσω του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών, Erasmus.

Στόχος του ESN Greece είναι η ανάδειξη της Ελλάδας ως ιδανικός προορισμός για σπουδές, ειδικά μέσω του Erasmus, πράγμα που επιτυγχάνεται για την Περιφέρεια της Κρήτης με το “The Crete Trip”.

Οι πέντε ημέρες του ταξιδιού είναι γεμάτες με ιστορικές ξεναγήσεις στην Κνωσό, επισκέψεις σε Μάταλα και Μπάλο και γνωριμία με την κρητική διασκέδαση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News