Ηράκλειο

200.000 ευρώ για ολοκαίνουρια σχολικά κτίρια στο Μαλεβίζι

Στα 200.000 ευρώ ανέρχεται ο προϋπολογισμός των νέων εργασιών

Την σύμβαση εργασιών συντήρησης των σχολικών κτιρίων του Δήμου Μαλεβιζίου, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Φιλόδημος, υπέγραψε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Στις εργασίες περιλαμβάνονται χρωματισμοί, διαμορφώσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, αθλητικός εξοπλισμός, ηλεκτρομηχανολικά έργα, περιφράξεις, κ.α. Στόχος των νέων εργασιών, που αποτελούν συνέχεια ανάλογων προγραμμάτων, είναι η βελτίωση της καθημερινότητας μαθητών και εκπαιδευτικών των σχολικών μονάδων του Μαλεβιζίου.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Η διατήρηση ιδανικών συνθηκών σε όλα τα σχολικά μας κτίρια, ήταν και παραμένει πολύ ψηλά στις προτεραιότητές μας. Με στοχευμένες παρεμβάσεις και έργα, επιδιώκουμε να βελτιώνουμε διαρκώς αυτές τις συνθήκες και με τη νέα χρηματοδότηση που εξασφαλίσαμε από το πρόγραμμα Φιλόδημος, έχουμε τη δυνατότητα για ακόμα περισσότερες, σημαντικές τεχνικές επεμβάσεις στα σχολεία του Μαλεβιζίου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη για την υποστήριξή του και σε αυτή την προσπάθεια και να συγχαρώ τους αντιδημάρχους Θανάση Κύρκο, Μανώλη Παπαδομανωλάκη και Άρη Σαλούστρο, τους Προέδρους των σχολικών μας επιτροπών Γιάννη Ντουλάκη και Άννα Φραντζεσκάκη, όπως επίσης και τα στελέχη των δημοτικών μας υπηρεσιών, για το εξαιρετικό αποτέλεσμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια