Στο Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή ο Πρωταθλητής Ελλάδος ΑμεΑ Μιχάλης Λεμονής

Ηράκλειο
Στο Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή ο Πρωταθλητής Ελλάδος ΑμεΑ Μιχάλης Λεμονής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο σπουδαίος αθλητής μίλησε και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των μικρών μαθητών

Στο Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή, ο Μιχάλης Λεμονής που είναι μέλος του αθλητικού σωματείου ΑμεΑ Μεγαλόνησος, αλλά και πρωταθλητής Ελλάδος στο Μπότσια.

Ο αθλητής συνομίλησε με τους μαθητές, απάντησε στις ερωτήσεις τους και τόνισε ότι είναι χρέος όλων να αποδέχονται και να αγκαλιάζουν τη διαφορετικότητα. Έπειτα, ο κ. Λεμονής μύησε στο άθλημα του Μπότσια τους μικρούς μαθητές, οι οποίοι έδειξαν χαρά και ενθουσιασμό για το παιχνίδι.

Το Μπότσια αποτελεί άθλημα για αθλητές με αναπηρία και συμπεριλαμβάνεται στα Παραολυμπιακά αθλήματα. Η τιμή της επίσκεψης του κ. Μιχάλη Λεμονή στο εκπαιδευτήριο ήταν ιδιαίτερη, καταρχήν λόγω της σπουδαιότητας του προσώπου του αλλά και λόγω της ένθερμης σχέσης του ίδιου και του σωματείου ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ, με το εκπαιδευτήριο Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής του εκπαιδευτηρίου, κ. Άρης Μαρκάκης αποτελεί μέλος του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου και εγκάρδιος υποστηρικτής του έργου του.

Η οικογένεια του σχολείου νιώθει ιδιαίτερη χαρά και ευγνωμοσύνη που τόσο σημαντικοί άνθρωποι τους επισκέπτονται και τους μεταλαμπαδεύουν λίγο από το μεγαλείο της ψυχής τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News