Κατσίγαροι στον ποταμό του Προφήτη Ηλία - Λύματα καταλήγουν στην θάλασσα

Κρήτη
Κατσίγαροι στον ποταμό του Προφήτη Ηλία - Λύματα καταλήγουν στην θάλασσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πυρ και μανία οι κάτοικοι που εξαπολύουν βολές κατά πάντων

Στο ίδιο… τραγικό έργο θεατές βρέθηκαν το πρωί κάτοικοι στον Προφήτη Ηλία τον νομό Ηρακλείου. Κατσίγαροι "έπνιξαν" τον ποταμό, με τα λύματα να καταλήγουν στη θάλασσα.

«Κάθε φορά που βλέπουν τον καιρό και βρέχει πολύ και κατεβάζει πολλά νερά ο ποταμός, ρίχνουν τα λύματα τους στον ποταμό και δυστυχώς καταστρέφουν το περιβάλλον. Αυτοί ξέρουν είναι πονηροί και ξέρουν και μέχρι να πάρουν τηλέφωνο να έρθουν, οι αρμόδιοι να το δούνε, δυστυχώς καθαρίζει ο ποταμός, αλλά δυστυχώς αυτά τα λύματα πάνε στη θάλασσα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Προφήτη Ηλία, Μανόλης Τσατσαράκης.

«Ήταν ολόμαυρο το ποτάμι που κατεβαίνει  κάτω με τόσα νερά. Οι αρμόδιοι δεν κάνουν την δουλειά τους. Μόνο το μηνιάτικο κοιτάζουν. Η Περιφέρεια τίποτα, ο Δήμος, πήγαμε και στον Δήμο , τίποτα…», ανέφερε  ένας άλλος κάτοικος της περιοχής.

Δημότες αποτύπωσαν με τον φωτογραφικό τους φακό, εικόνες απείρου κάλλους , διαμαρτυρόμενοι για μία ακόμη φορά οι ίδιοι για το φαινόμενο, το οποίο όπως λένε είναι συχνό στην ευρύτερη περιοχή.

«Αυτοί που τα κάνουν αυτά, έχουν γίνει εξπέρ , ξέρουν πότε βρέχει και μείς πρέπει να γίνουμε μάγισσες να τους κυνηγάμε. Ας φροντίσουν οι υπηρεσίες να έρχονται γρήγορα πριν να είναι αργά», ανέφερε μεταξύ άλλων ένας άλλος κάτοικος της περιοχής.  

«Μας έχουν κάνει μπαλάκι», εξαντλείται η υπομονή των κατοίκων

Δημότες υποστηρίζουν ότι γίνονται μπαλάκι μεταξύ των υπηρεσιών και αυτό που ζητούν είναι η διενέργεια αυστηρών ελέγχων ώστε να μπει ένα τέλος στην υποβάθμιση του περιβάλλοντος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News