Στο Ηράκλειο η Φώφη Γεννηματά για την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Κινήματος

Ηράκλειο
Στο Ηράκλειο η Φώφη Γεννηματά για την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Κινήματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο κατάμεστο από κόσμο «Ολυμπία Παλλάς», μίλησε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, η οποία βρίσκεται στο νησί μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη

Πλήθος κόσμου, παλαιά και νέα στελέχη έδωσαν το «παρών» σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, με το Κίνημα να κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Η επικεφαλής του «Κινήματος Αλλαγής» (ΚΙΝΑΛ) έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής στο νησί συνοδευόμενη από τον δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη.

Μάλιστα λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, έφτασαν στην Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο σύσκεψης με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη.

Το «παρών» στην Περιφέρεια έδωσε και ο βουλευτής Ηρακλείου του ΚΙΝΑΛ, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, καθώς και πλήθος στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ενθουσιασμός, πολλά χαμόγελα, και ευχές αντάλλαξαν όλοι κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας με τον πρώην δήμαρχο Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη να… είναι ο τυχερός, καθώς το φλουρί... έπεσε στο κομμάτι του!

Αύριο, Σάββατο, στις 10 το πρωί η κ. Γεννηματά θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα Ανώγεια, ενώ στις 12:30 το μεσημέρι θα βρεθεί στο Μπαλί Μυλοποτάμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News