Μαλιώτικο Καρναβάλι: Πλήθος κόσμου ξεφάντωσε στο πάρτι έναρξης

Πολιτισμός
Μαλιώτικο Καρναβάλι: Πλήθος κόσμου ξεφάντωσε στο πάρτι έναρξης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πάρτι Έναρξης του Μαλιώτικου Καρναβαλιού 2019

Με ένα πάρτι ξεκίνησε το φετινό Μαλιώτικο Καρναβάλι!

Πρόκειται για το Πάρτι Έναρξης του Μαλιώτικου Καρναβαλιού 2019, το οποίο πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία σηματοδοτώντας έτσι το Άνοιγμα του Τριωδίου και αρχίζοντας τις καρναβαλικές εκδηλώσεις με τον καλύτερο τρόπο!

Παρά την καταρρακτώδη βροχή που έπεφτε μέχρι τις 7 περίπου το βράδυ της Κυριακής, οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην παρέλαση του Μαλιώτικου Καρναβαλιού έδωσαν μια εντυπωσιακή παράσταση, κατά την παρουσίαση των στολών και ενθουσίασαν το πλήθος που μαζεύτηκε στο Καρναβαλικό Εργαστήρι στα Μάλια.

Χρώματα, φαντασία, ευρηματικότητα, μεράκι και... σκέρτσο ήταν τα βασικά στοιχεία των στολών και των ομάδων που δείχνουν κάθε χρόνο να γίνονται καλύτερες και ανεβάζουν τον πήχη για το θέαμα που θα προσφέρουν στο Μαλιώτικο Καρναβάλι και φέτος.

Μετά την παρουσίαση των στολών ακολούθησε πάρτι μέχρι το πρωί με μουσική από τον DJ Mfrag, χορό, τραγούδι, φαγητό και τρελό κέφι.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Χερσονήσου κ. Γιάννης Μαστοράκης, η πλειονότητα των Αντιδημάρχων καθώς και στελέχη του Δήμου και της Περιφέρειας Κρήτης.

Όσοι παρευρέθηκαν πήραν μια καλή γεύση για το τι θα γίνει στα Μάλια την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 3 το μεσημέρι!

Το Μαλιώτικο Καρναβάλι όλο και μεγαλώνει αφού η παρέλαση που όλοι περιμένουν στις 10 Μαρτίου αναμένεται να ξεπεράσει κάθε ρεκόρ, τόσο σε συμμετοχές ομάδων αλλά και καρναβαλιστών αλλά και θεατών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News