default-image

Κορυφώνεται η αγωνία για τους αγνοούμενους - Ολονύχτιες έρευνες για τον εντοπισμό τους

Ηράκλειο
Κορυφώνεται η αγωνία για τους αγνοούμενους - Ολονύχτιες έρευνες για τον εντοπισμό τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κανένα ίχνος μέχρι στιγμής των τεσσάρων αγνοουμένων, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ οι έρευνες θα συνεχίστουν και κατά τη διάρκεια της νύχτας

Με την αγωνία να κορυφώνεται για τους τέσσερις αγνοούμενους, θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για τον εντοπισμό τους, με 40 πυροσβέστες θα επιχειρούν όλη την νύχτα στην παραποτάμια περιοχή.  

Σύμφωνα με το Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, κ. Νίκο Λαγουδάκη, οι έρευνες με το πρώτο φως της ημέρας θα ενταθούν και θα αυξηθούν οι δυνάμεις, ενώ όπως τόνισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV και τον Μάνο Δασκαλάκη, αυτό που ελπίζει είναι να ευνοούν οι καιρικές συνθήκες ώστε να βουτήξουν δύτες στον ποταμό.

«Το γεγονός ότι η βροχή έχει κοπάσει για αρκετές ώρες, μας βοηθάει να ελπίζουμε ότι αύριο θα έχει πέσει η στάθμη των νερών και θα μπορέσουν να συνδράμουν και οι δύτες», τόνισε χαρακτηριστικά.

Επίσης τόνισε ότι η επιχείρηση θα συνεχιστεί και από γης και από αέρος, με όλες τις υπηρεσίες συντονισμένες σε έναν κοινό στόχο: Να εντοπιστούν οι αγνοούμενοι και να είναι καλά.

Σύμφωνα με τον κ. Λαγουδάκη, εκτιμάται ότι η εργαλειοθήκη ανήκει στο όχημα που αγνοείται: «Είναι η θήκη με το γρύλο και τα υπόλοιπα εργαλεία και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι ανήκει στο αυτοκίνητο που αναζητάμε. Είναι της ίδιας μάρκας με το αυτοκίνητο και είναι σε πολύ καλή κατάσταση».

Υπενθυμίζεται ότι μέσα στο όχημα επέβαιναν δυο αδελφές, ο άνδρας της μίας και η μητέρα τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News