Εντοπίστηκε ο γρύλος & η θήκη, που ανήκουν στο όχημα των αγνοουμένων

Ηράκλειο
Εντοπίστηκε ο γρύλος & η θήκη, που ανήκουν στο όχημα των αγνοουμένων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από κάτοικο της περιοχής εντοπίστηκαν ο γρύλος και η θήκη του - Αγωνία για τους τέσσερις αγνοούμενους

Αργά το απόγευμα εντοπίστηκαν από κάτοικο της περιοχής, στην παραλία του Κόκκινου Πύργου, ο γρύλος και η θήκη του, που ανήκουν στο αυτοκίνητο των αγνοουμένων.

Αδύνατο να φτάσουν στην κοίτη του ποταμού Γεροποτάμου και να κάνουν έρευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων αγνοουμένων, είναι οι αρχές, σύμφωνα με το Διοικητή των Π.Υ. Κρήτης Νίκο Λαγουδάκη, ο οποίος σε δηλώσεις του εξήγησε πως: «Η δύναμη της Πυροσβεστικής αυξήθηκε σε 50 άτομα, ψάχνουμε δεξιά και αριστερά στο ποτάμι, στην κοίτη όμως δεν μπορούμε να μπούμε γιατί το νερό αυτή τη στιγμή φτάνει το ενάμιση μέτρο ύψος».

Το χρονικό της εξαφάνισης

Μετά από 17 περίπου ώρες αναζήτησης εξακολουθούν να αναζητούνται οι τέσσερις αγνοούμενοι με την αγωνία συγγενών και φίλων να κορυφώνεται.

Μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού έχουν στήσει η αρχές μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκαν τα ξημερώματα (1:00 το πρωί), όταν μία γυναίκα κάλεσε την άμεση δράση και την ενημέρωσε ότι το όχημά τους έχει παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του ποταμού Γεροποτάμου.

Οι αρχές αμέσως άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό τους. Υπενθυμίζεται ότι στο όχημα επέβαινε ζευγάρι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για μία γυναίκα (28 ετών), το σύντροφό της (29 ετών), την αδερφή (19 ετών) και τη μητέρα της (57 ετών). Οι γυναίκες κατάγονται από τις Αρχάνες και ο άνδρας από το Καλό Χωριό Λασιθίου.

Η οικογένεια χθες είχε πάει σε έναν γάμο στις Μοίρες. Κατά την επιστροφή τους από τη γαμήλια δεξίωση σε κέντρο διασκέδασης στο Πετροκεφάλι Μεσαράς, το όχημά τους παρασύρθηκε από ρέμα και τα ίχνη τους χάθηκαν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News