Ηράκλειο

ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Δρόμοι άνοιξαν στα δύο - Εικόνες ντροπής στους Καλούς Λιμένες

Επικίνδυνος είναι πλέον ο δρόμος στους Καλούς Λιμένες, στο ύψος της Καραβόβρυσης, νότια του νομού Ηρακλείου καθώς ο δρόμος «κόπηκε» στα δύο.

«Σοβαρές ζημιές στο οδικό δίκτυο προς τους Καλούς Λιμένες, θέτουν σε κίνδυνο την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου η οποία επαναφέρει στο προσκήνιο το θέμα που είχε αναδείξει το neakriti.gr.

Υπενθυμίζεται ότι οδηγοί κινδύνευσαν όταν θέλησαν να διασχίσουν το σημείο καθώς η ορατότητα ήταν μειωμένη και το οδόστρωμα είχε γεμίσει κρατήρες. Μάλιστα κινδύνευσε και η μητέρα με το παιδί της.

Στην ανακοίνωση της ΝΟΔΕ αναφέρονται τα εξής:

«Εικόνες ντροπής παρουσιάζει το επαρχιακό οδικό δίκτυο στα νότια του νομού Ηρακλείου. Έπειτα από μερικές ώρες βροχής, δρόμοι άνοιξαν στα δύο προκαλώντας σημαντικά προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών.

Σύμφωνα με έγγραφη καταγγελία κατοίκων της τοπικής κοινότητας Πηγαϊδακίων, το τμήμα του περιφερειακού οδικού δικτύου προς τους Καλούς Λιμένες που χρησιμοποιείται καθημερινά, από εκατοντάδες συμπολίτες μας, ανάμεσά τους και ανήλικοι μαθητές, έχει υποστεί εκτεταμένες ζημιές που το καθιστούν επικίνδυνο και σε κάποια  σημεία απροσπέλαστο.

Οι πολίτες έχουν κουραστεί να ακούν κούφιες υποσχέσεις για βελτίωση του βιοτικού τους επιπέδου και των συνθηκών της καθημερινότητάς τους. Προεκλογικές δεσμεύσεις και εξαγγελίες τόσο των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της Περιφερειακής Αρχής που έμειναν μόνο στα λόγια.

Απέναντι στην προχειρότητα και την ανικανότητά τους, η Νέα Δημοκρατία έχει ολοκληρωμένο και άμεσα εφαρμόσιμο σχέδιο τόσο σε Περιφερειακό, όσο και σε εθνικό επίπεδο και θα στηρίξει έργα υποδομών που θα αναβαθμίσουν ριζικά την καθημερινότητα των πολιτών».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια