Ηράκλειο

Θλίψη για τον πατέρα δύο παιδιών που καταπλακώθηκε από βράχο

Ο βράχος καταπλάκωσε τον άντρα που εκτελούσε εργασίες στην περιοχή

Στον τόπο καταγωγής του, το Μαρόκο αναμένεται να μεταφερθεί ο Μουράτ που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών  όταν βράχος τον καταπλάκωσε στην περιοχή του Ζαρού. Πρόκειται για  Μαροκινό εργάτη, πατέρα δύο παιδιών που εργαζόταν στην περιοχή όταν συνέβη το μοιραίο.

 Μάλιστα τα έξοδα μεταφορά της σορού είναι δυσβάσταχτα και αγγίζουν σύμφωνα με το «Δια-SOS-τε  τη Μεσαρά» τις 50.000 ευρώ. Έτσι οι δικοί του κάνουν τα πάντα για να μεταφερθεί η σορός ενώ στην προσπάθεια τους αυτή  έχουν για συμπαραστάτες τη σύζυγό του και πολλούς άλλους συγγενείς και φίλους.

Το φρικτό δυστύχημα

Υπενθυμίζεται ότι ο άντρας εκτελούσε  εργασίες όταν το Σάββατο αποκολλήθηκε βράχος, κατρακύλησε - κατά πάσα πιθανότητα εξαιτίας των συχνών και ισχυρών βροχοπτώσεων – και τον καταπλάκωσε στη μέση και τα πόδια με αποτέλεσμα να υποστεί βαριά τραύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άντρας εκτελούσε οικοδομικές εργασίες μέσα σε ιδιωτική επιχείρηση όταν τραυματίστηκε. 

Μάλιστα χρειάστηκε φορτωτής για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα, που αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών αλλά εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης αυτοψία. Στο Ζαρό θα βρεθεί ο πρόεδρος του ΕΚΗ Στέλιος Βοργιάς και κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας του υπουργείου Εργασίας.

Σχόλια