Οργή των κατοίκων για τις καταστροφές στο Παλαιόκαστρο

Ηράκλειο
Οργή των κατοίκων για τις καταστροφές στο Παλαιόκαστρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η οργή των κατοίκων στο Παλαιόκαστρο καταδεικνύεται μέσα από την επιστολή που έστειλαν στα ΜΜΕ

«Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να έχουμε και ανθρώπινα θύματα για να γίνουν τα, εδώ και χρόνια, αυτονόητα και απαραίτητα έργα» αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής στην επιστολή τους.

Ταυτόχρονα υπογραμμίζουν ότι «έχουμε στείλει επανειλημμένα επιστολές στους αρμοδίους, επισημαίνοντας τους κινδύνους, μετά από κάθε ανάλογο περιστατικό στον τόπο μας αλλά και σε άλλες περιοχές».

Δείτε την ανακοίνωση αναλυτικά

Οι εικόνες χάους από το Παλαιόκαστρο, στον δήμο Μαλεβιζίου, για εμάς τους κατοίκους δεν είναι απλές εικόνες αλλά η απτή πραγματικότητα. Είναι η αδιαμφισβήτητη απόδειξη, για την αναγκαία κινητοποίηση όλων των υπευθύνων, ώστε να γίνουν άμεσα τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά/αποχετευτικά έργα.

Προχθές 2/1/2019, τα ξημερώματα, θύματα ήταν τα πλημμυρισμένα υπόγεια και σπίτια, τα παρασυρόμενα αυτοκίνητα, τα μπάζα και κάδοι σκουπιδιών. Οι καταστροφές στους δρόμους και στην παραλία και στην φυσική ομορφιά είναι ανυπολόγιστες. Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να έχουμε και ανθρώπινα θύματα για να γίνουν τα, εδώ και χρόνια, αυτονόητα και απαραίτητα έργα.

Να σημειώσουμε πως, ως Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιοκάστρου, έχουμε στείλει επανειλημμένα επιστολές στους αρμοδίους, επισημαίνοντας τους κινδύνους, μετά από κάθε ανάλογο περιστατικό στον τόπο μας αλλά και σε άλλες περιοχές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News