Γιούχτας: Μήνυμα αγάπης στο Κέντρο Ζωοδόχος Πηγή

Ηράκλειο
Γιούχτας: Μήνυμα αγάπης στο Κέντρο Ζωοδόχος Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα σπουδαίο τουρνουά αγάπης - Μια αγκαλιά για τα παιδιά στο Γεντί Κουλέ

Μια σπουδαία αθλητική φιλανθρωπική δράση θα λάβει χώρα σήμερα, στις 19:30, στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”. Με πρωτοβουλία της Δαμάστας και τη συνεργασία του Γιούχτα και της ΕΠΣ Ηρακλείου, θα πραγματοποιηθεί για άλλη μια χρονιά το τουρνουά “Μια αγκαλιά για τα παιδιά”.

Μια εκδήλωση που στέλνει μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης, ενώ στόχος είναι να προσφέρει ό,τι περισσότερο γίνεται σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο του τουρνουά, θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, παιχνίδια κ.ά., με τη Δαμάστα να απευθύνει κάλεσμα σε όλα τα σωματεία, στον φίλαθλο κόσμο, σε όλο το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο να δείξουν την αγάπη τους και την ευαισθησία τους.

Σε ό,τι αφορά το ποδοσφαιρικό μέρος, τη Δαμάστα θα “συντροφεύσουν” ο Γιούχτας και η Μικτή Νέων της ΕΠΣΗ, ενώ, όπως τονίζουν οι συμμετέχοντες, πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ο ιερός σκοπός για τον οποίο διεξάγεται το τουρνουά.

Γιορτινό κλίμα και οδηγίες

Οι άνθρωποι της Δαμάστας και ο πρόεδρος, Αντώνης Παπαδάκης, έχουν φροντίσει, λόγω των ημερών, να δώσουν γιορτινό χρώμα στη διοργάνωση. Έτσι, θα υπάρχουν εκπλήξεις για τον φίλαθλο κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο του ΟΦΗ και θα φιλοξενηθεί στις θύρες 8 και 9. Τα τρόφιμα και οι προσφορές θα συγκεντρώνονται σε ειδικό σταθμό έξω από τις συγκεκριμένες θύρες, ενώ θα υπάρχουν και εθελοντές που θα βοηθούν και θα δίνουν πληροφορίες.

Μηνύματα στήριξης έχουν εκφράσει πολλά σωματεία, που θα δώσουν το “παρών”, ενώ όπως έγινε γνωστό, η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ και η ακαδημία του σωματείου θα παρευρεθούν.

Το κάλεσμα της ΕΠΣ Ηρακλείου

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου και η Μικτή Νέων αποδέχτηκαν την πρόσκληση, ενώ υπήρξε και σχετικό κάλεσμα προς τον κόσμο.

Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου αποδέχτηκε την πρόταση του σωματείου της Δαμάστας για τη συμμετοχή στο φιλανθρωπικό τουρνουά “Μια αγκαλιά για τα παιδιά”.

Το φιλανθρωπικό τουρνουά πραγματοποιείται την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου (σ.σ. σήμερα) και ώρα 19:30, στο κεντρικό γήπεδο ΟΦΗ “Γεντί Κουλέ”, με ελεύθερη είσοδο.

Η ΕΠΣΗ προσκαλεί όλα τα σωματεία και τον φίλαθλο κόσμο να παρακολουθήσει τους αγώνες, συμβάλλοντας στη συγκέντρωση τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης, παιχνιδιών κ.ά., που θα δοθούν σε παιδιά που έχουν ανάγκη και άπορους συνανθρώπους μας.

Η συγκέντρωση των τροφίμων και των ειδών θα γίνεται σε ειδικό σταθμό έξω από τις θύρες 8 και 9 του “Γεντί Κουλέ”, απ’ όπου θα προσέρχεται ο φίλαθλος κόσμος στο γήπεδο.

Καλούμε όλα τα σωματεία να βοηθήσουν σε αυτήν την πρωτοβουλία. Όλοι μαζί να ανοίξουμε “Μια αγκαλιά για τα παιδιά”, μοιράζοντας χαμόγελα σε παιδικά προσωπάκια και δίνοντας μια χείρα βοηθείας σε άπορους συνανθρώπους μας».

Τέλος, για το αθλητικό μέρος, ο ενωσιακός προπονητής Γιάννης Χατζησεβαστός κάλεσε 23 ποδοσφαιριστές για το συγκεκριμένο τουρνουά.

Αναλυτικά είναι οι: Κόκκας, Τσαμαντιώτης, Ματαλλιωτάκης, Αναστασιάδης, Θεοδωράκης, Τσακόνι (Κανάρια), Τσατσάκης (Παναθηναϊκός), Σταματάκης, Ξυλούρης, Ρούκα, Λέλεκας, Γωνιωτάκης (Ερμής Ατσαλένιου), Ψιμόπουλος (Νέοι Εργοτέλη), Τρουλλινός, Σταυρουλάκης (Ν. Μινωικής), Καρδουλάκης (Χερσόνησος), Παχάκης, Μαρκατάτος, Ανδρουλάκης (Λίντο), Ιατράκης (Ασίτες), Μουλακάκης (Ραύκος), Βλαχάβας (Ελπίδες Ηροδότου), Κουτεντάκης (ΑΟΤ) και Βασιλάκης (Κεραυνός).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News