Τα... επιτραπέζια γιορτάζουν! Μία Κυριακή γεμάτη παιχνίδια

Ηράκλειο
Τα... επιτραπέζια γιορτάζουν! Μία Κυριακή γεμάτη παιχνίδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Κυριακή,09 Δεκ 2018, 12:00
Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης
Γιορτή επιτραπέζιων παιχνιδιών στο Ηράκλειο από τη Λέσχη Φίλων Παιχνιδιών Στρατηγικής & Φαντασίας «Λαβύρινθος»

Πέντε ολόκληρα χρόνια γεμάτα παιχνίδια, χαμόγελα και ξεγνοιασιά συμπληρώθηκαν για τη Λέσχη Φίλων Παιχνιδιών Στρατηγικής & Φαντασίας «Λαβύρινθος».

Γι’ αυτό λοιπόν, τα μέλη του για να ευχαριστήσουν τους Ηρακλειώτες που αγκάλιασαν τη δράση της Λέσχης, διοργανώνουν μία εκδήλωση για να γιορτάσουν με επιτραπέζια παιχνίδια.

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

Στην εκδήλωση μπορεί να παρευρεθεί οποιοσδήποτε ενήλικας ή έφηβος επιθυμεί να γνωρίσει νέα επιτραπέζια παιχνίδια, να συναντήσει καινούργιους συμπαίκτες, να δοκιμάσει τις ικανότητές τους απέναντι σε έμπειρους παίκτες και γενικότερα να μοιραστεί τη αγάπη του για τα επιτραπέζια παιχνίδια.

Μέλη της Λέσχης θα είναι στο χώρο για να καθοδηγήσουν τους νέους παίκτες και προτείνουν τίτλους παιχνιδιών από την παιχνιδοθήκη της Λέσχης.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Λαβύρινθο με την υποστήριξη του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης - Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, αλλά και τις υπόλοιπες δράσεις του Λαβύρινθου μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα της Λέσχης στο Facebook (facebook.com/labirinthos) ή να επικοινωνήσετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ([email protected])

Ελάτε να γνωριστούμε, να παίξουμε και να διασκεδάσουμε!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News