Με μπαλωθιές αποχαιρέτησαν την Μελανθία – Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία της 19χρονης

Κρήτη
Με μπαλωθιές αποχαιρέτησαν την Μελανθία – Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία της 19χρονης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η άτυχη Μελανθία δεν πρόλαβε να ντυθεί νυφούλα και οι σφαίρες που προορίζονταν για το γάμο ακούστηκαν στην κηδεία της

Μια κοπέλα, "σαν τα κρύα τα νερά" η οποια έσβησε στα 19 της χρόνια, στον ύπνο της, ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, βυθίζοντας μια για πάντα την οικογένεια της στο πένθος.

Χθες το μεσημέρι, στο χωριό Ρουφά της Μεσαράς, τόπος καταγωγής της Μελανθίας, διαδραματίστηκαν δραματικές στιγμές, στο τελευταίο αντίο της 19χρονης κοπέλα, με τραγικές φιγούρες την οικογένεια της, τους συγγενείς της , τους φίλους και γνωστούς της.

Όλοι παρά τη δυνατή βροχή συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία τη νεαρή γυναίκα με τη νεκρώσιμη ακολουθία να ψάλλεται στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου.

Το video από το "Δια-SOS-τε τη Μεσαρά", στο Facebook που καταγράφει στιγμές από το τελευταίο αντίο στην 19χρονη Μελανθία με στιγμές συγκινητικές να εκτυλίσσονται και πυροβολισμούς να ακούγονβται τιμής ένεκεν, ραγίζει καρδιές και προκαλεί ανατριχίλα για το κορίτσι που έφυγε τόσο ξαφνικά.

Η άτυχη Μελανθία δεν πρόλαβε να ντυθεί νυφούλα και οι σφαίρες που προορίζονταν για το γάμο ακούστηκαν στην κηδεία της.

Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει καρδιοπάθεια ως αιτία του απρόσμενου θανάτου της Μελανθίας Κουρουθιανάκη, σύμφωνα με πληροφορίες του "e-messara.gr".

Το χρονικό της τραγωδίας

Η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε μιλήσει τελευταία φορά στο τηλέφωνο με δικό της άνθρωπο το βράδυ της Πέμπτης και μετά κοιμήθηκε. Από τότε, συγγενείς και φίλοι άρχισαν να την αναζητούν χωρίς αποτέλεσμα.

Έτσι, το μεσημέρι της Παρασκευής αποφάσισαν να σπάσουν την πόρτα του σπιτιού που έμενε, κοντά στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Κρήτης και εκεί την βρήκαν δυστυχώς νεκρή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News