Γιάννης Κουράκης: Εντός της ημέρας η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τον Δήμο Ηρακλείου

Ηράκλειο
Γιάννης Κουράκης: Εντός της ημέρας η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τον Δήμο Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βάζει πλώρη για τον Δήμο Ηρακλείου ο Γιάννης Κουράκης

Στη διάρκεια της σημερινής ημέρας, ίσως μεσημέρι ίσως νωρίτερα ή και λίγο αργότερα, λένε οι πληροφορίες μου ότι ο Γιάννης Κουράκης θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Ηρακλείου!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανακοίνωση θα γίνει με ένα λιτό, ολιγόλογο κείμενο, που θα δοθεί στη δημοσιότητα περίπου όπως έγινε και με την υποψηφιότητα του Σταύρου Αρναουτάκη την ημέρα του Αγίου Μηνά. Βεβαίως, είχε προηγηθεί η αξιολόγηση του ΚΙΝ.ΑΛ., όπως έγινε και με την ανακοίνωση στήριξης προς το πρόσωπο του Κουράκη.

Ενδέχεται βεβαίως από εκεί και μετά να επιδιωχθούν και δηλώσεις on camera και ραδιόφωνα. Αυτό δεν μπορεί να το ξέρει κανείς για το πώς θα το χειριστεί ο ενδιαφερόμενος υποψήφιος.

Εκείνο, ωστόσο, που έχει σημασία είναι ότι η εβδομάδα που «τρέχει» έχει πολύ μεγάλη σημασία όχι για τις εξελίξεις που σηματοδοτούν οι υποψηφιότητες, αλλά για το τι θα πράξουν και οι ενδιαφερόμενοι από την παράταξη της συμπολίτευσης, δηλαδή τη «Δύναμη Πολιτών».

Βλέπετε, η επίσημη υποψηφιότητα Κουράκη προκαλεί αμηχανία, καθώς αφενός βόλευε τους υπόλοιπους να «ζυμώνονται» όσο εκείνος τηρούσε στάση αναμονής, και αφετέρου άφηνε περιθώρια για άλλους συσχετισμούς εντός, εκτός και επί τα αυτά της Λότζιας.

Όπως και να έχει το πράγμα, η είδηση είναι ότι η υποψηφιότητα Κουράκη ανακατεύει και πάλι το σκηνικό πέριξ της Λότζιας και των ενδιαφερομένων, και ήδη δεν αποκλείεται σχηματισμοί και πρόσωπα, που υπολογίζουν σήμερα χωρίς τον Κουράκη το πολιτικό τους μέλλον, πλέον να αλλάζουν ρότα καθώς έρχονται αλλαγές σχεδίων!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News