Ηράκλειο

Αυγενάκης: Αυτοί είναι οι μεγάλοι χαμένοι από την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ

«Δημόσια Τάξη, Ασφάλεια, Δικαιοσύνη, Υγεία και Παιδεία είναι οι μεγάλοι χαμένοι της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ»

«Δημόσια Τάξη, Ασφάλεια, Δικαιοσύνη, Υγεία και Παιδεία είναι οι μεγάλοι χαμένοι της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ» τονίζει σε δήλωσή του ο Λευτέρης Αυγενάκης με αφορμή πρόσφατη έρευνα του ΣΕΒ για τις επενδύσεις της Γενικής Κυβέρνησης.

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ επισημαίνει πως «την ώρα που οι τομείς αυτοί διέρχονται μια πρωτοφανή κρίση, την ώρα που επενδύσεις θεσμικής και περιβαλλοντικής θωράκισης της κοινωνίας και επενδύσεις σε υποδομές ανθρώπινου κεφαλαίου θα έπρεπε να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο για την ανάταξη της χώρας και το πέρασμα στη νέα εποχή, η Κυβέρνηση, δυστυχώς, εγκλωβισμένη στην ιδεοληπτική της εμμονή και τα μικροκομματικά της συμφέροντα, έχει επιλέξει να χρηματοδοτεί άλλες δραστηριότητες».

Μάλιστα κατηγορεί την κυβέρνηση πως αδιαφορεί για την ανομία και την εγκληματικότητα που έχουν γίνει, όπως λέει, πλέον καθημερινότητα σε όλη τη χώρα.

«Αδιαφορεί για την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών και το έχει δείξει με όσα συνέβησαν σε Σαρωνικό, Μάνδρα, Μάτι και πολλές άλλες περιπτώσεις. Είναι προφανές ότι αδιαφορεί για την απονομή δικαιοσύνης, την οποία υπονομεύει με κάθε ευκαιρία και βέβαια όχι μόνο κατακρεουργεί όσα με κόπο έχουν επιτευχθεί σε πνεύμα συναίνεσης στην Παιδεία, αλλά αποσαρθρώνει όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Για τη ΝΔ, τομείς όπως η Δημόσια Τάξη, η Ασφάλεια, η Δικαιοσύνη, η Υγεία και η Παιδεία, είναι τομείς που θα πρωταγωνιστήσουν στην Ελλάδα που οραματιζόμαστε. Μια Ελλάδα ασφαλή, υπερήφανη, ευημερούσα! Μπορούμε!» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Αυγενάκης.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια