Τον Φεβρουάριο η δίκη για τη μολότοφ σε ΙΧ

Ηράκλειο
Τον Φεβρουάριο η δίκη για τη μολότοφ σε ΙΧ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο αδέρφια κατηγορούνται...

Για τον ερχόμενο Φεβρουάριο αναβλήθηκε η δίκη για τη ρίψη μολότοφ και τον εμπρησμό του αυτοκινήτου ενός 31χρονου άνδρα, που έλαβε χώρα τον περασμένο Μάιο σε περιοχή της πόλης του Ηρακλείου.

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου επρόκειτο να καθίσουν χθες για να δικαστούν για «εμπρησμό από πρόθεση κατά συναυτουργία και για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας» δύο αδέρφια ηλικίας 24 και 25 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω συμβάν έλαβε χώρα τα ξημερώματα της 20ής Μαΐου 2018, έξω από το σπίτι όπου διαμένουν δύο αδέρφια - αλλοδαπής εθνικότητας - ηλικίας 31 και 28 ετών, μαζί με άλλους συγγενείς τους.

Λίγα λεπτά μετά τις 2 τα ξημερώματα, ένα αυτοκίνητο πέρασε έξω από την οικία των νεαρών αλλοδαπών και κάποιος εκ των επιβαινόντων πέταξε βόμβα μολότοφ, η οποία βρήκε το αυτοκίνητο του 31χρονου. Από την πυρκαγιά - η οποία σβήστηκε γρήγορα από τον ίδιο τον 31χρονο - προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο όχημα. Μικρές υλικές ζημιές υπέστη και το αυτοκίνητο ενός περιοίκου, που ήταν σταθμευμένο δίπλα στο όχημα του 31χρονου.

Ωστόσο, το σκηνικό της έντασης μεταξύ των τεσσάρων νεαρών ανδρών φαίνεται πως είχε ξεκινήσει νωρίτερα τον περασμένο Μάιο, οπότε και ο 24χρονος φέρεται να γρονθοκόπησε τον 28χρονο αλλοδαπό, επειδή ο τελευταίος φέρεται να ενόχλησε την κοπέλα φίλου τού 24χρονου. Λίγες ώρες αργότερα, η ένταση μεταφέρθηκε στο σπίτι του 24χρονου και του 25χρονου, με την ΕΛ.ΑΣ. να συλλαμβάνει τότε και τα τέσσερα εμπλεκόμενα άτομα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News