Επίτιμο Μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ

Ηράκλειο
Επίτιμο Μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναμνηστική πλακέτα δόθηκε στη Μαρία Καραμεσίνη

Η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ κ. Μαρία Καραμεσίνη, την περασμένη Παρασκευή επισκέφθηκε το Συνεδριακό Κέντρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης, όπου την υποδέχθηκαν με χαρά ο Πρόεδρος με το Διοικητικό Συμβούλιο, οι δύο ιερείς της Ενορίας και κάτοικοι της περιοχής.

Την Διοικήτρια συνόδευαν ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, οι βουλευτές Νίκος Ηγουμενίδης και Σωκράτης Βαρδάκης, οι Αντιδήμαρχοι Στέλλα Αρχοντάκη, Μαρία Καναβάκη και Κώστας Βαρδαβάς, η Διοικήτρια της 7ης ΔΥΠΕ, ο Περιφερειακός Δ/ντής του ΟΑΕΔ Κρήτης, ο Δ/ντής ΟΑΕΔ Ν. Ηρακλείου και η στενή συνεργάτιδα της Διοικήτριας κα Όλγα Πολυχρονιάδου.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Μηνάς Γρ. Μαυροειδής, με αισθήματα ιδιαίτερης χαράς, συγκίνησης και δικαίωσης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, απεύθυνε θερμό χαιρετισμό στη Διοικήτρια, όπου και αναφέρθηκε στις πολυετείς προσπάθειες, θυσίες και αγώνες που κατέβαλε ο Σύλλογος, ώστε επιτέλους να μπει σε τροχιά υλοποίησης το μεγάλο έργο του Αθλητικού και Πολιτιστικού Πολύκεντρου Αγίας Αικατερίνης και την ευχαρίστησε συγκινημένος για την παραχώρηση οικοπέδου 5.200μ2 στο Δήμο μας για τον σκοπό αυτό.

Συνεχίζοντας ο Πρόεδρος του Συλλόγου, ευχαρίστησε θερμά την Διοικήτρια του ΟΑΕΔ και για ένα ακόμη λόγο, αφού υποσχέθηκε, ότι θα δει θετικά ένα ακόμη πολύχρονο αίτημα του Συλλόγου, και θα παραχωρήσει στο Δήμο ένα ακόμη οικόπεδο του ΟΑΕΔ 1.000μ2 που βρίσκεται στην οδό Φιλολάου, προκειμένου να στεγασθούν το ΚΑΠΗ, το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.), η Κοινωνική Υπηρεσία και η Τοπική Μονάδα Υγείας (Το.Μ.Υ.) Αγίας Αικατερίνης.

Τέλος, μέσα σε συγκινησιακή ατμόσφαιρα της επέδωσε τον τίτλο του Επίτιμου Μέλους του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης, καθώς επίσης μία αναμνηστική πλακέτα και αναμνηστικά παραδοσιακά δώρα.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου, ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Ηρακλείου και τον βουλευτή Ν. Ηρακλείου Νίκο Ηγουμενίδη, για την καταλυτική στήριξή τους στα αιτήματα και γενικότερα στις προσπάθειες που καταβάλει ο Σύλλογος για την πολιτιστική-πνευματική-κοινωνική και περιβαλλοντική αναβάθμιση και ανάπλαση της Συνοικίας Αγίας Αικατερίνης και τους απένειμε αναμνηστική πλακέτα.

Τέλος ακολούθησε παραδοσιακό κέρασμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News