Έκτακτη επιχορήγηση για τους κατεστραμμένους χώρους του Βενιζελείου

Ηράκλειο
Έκτακτη επιχορήγηση για τους κατεστραμμένους χώρους του Βενιζελείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φωτιά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης με εντολή πρωθυπουργού, φέρνει επιχορήγηση

Έκτακτη επιχορήγηση εγκρίθηκε σήμερα για το Βενιζέλειο Νοσοκομείο από το Υπουργείο Υγείας, όπως ενημερώθηκε σήμερα η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης.

Συγκεκριμένα, μετά τη μεγάλη φωτιά που σημειώθηκε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και κατέστρεψε ολοσχερώς τους χώρους που στεγάζονταν οι διοικητικές υπηρεσίες του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ενημέρωσε πως μετά από επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, δόθηκε εντολή για έκτακτη επιχορήγηση του Βενιζέλειου.

Το ύψος της επιχορήγησης θα καθοριστεί τις αμέσως επόμενες ημέρες και αφού ολοκληρωθεί η πλήρης καταγραφή και αποτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν.

«Με την απόφαση αυτή επιβεβαιώνεται εμπράκτως η άμεση αντιμετώπιση από την πολιτεία των συνεπειών της πυρκαγιάς, για την αποκατάσταση των υλικών ζημιών που προκλήθηκαν, προκειμένου να αποκατασταθεί έγκαιρα η απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών του Νοσοκομείου που σήμερα, έπειτα από το σχεδιασμό της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας σε συνεργασία με την Διοίκηση του Βενιζέλειου, λειτουργούν σε χώρους που εκτάκτως διαμορφώθηκαν.» αναφέρει η ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News