Λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις στο Πειραματικό

Ηράκλειο
Λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις στο Πειραματικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγες ώρες έμειναν για να ετοιμάσετε και να υποβάλλετε την αίτηση των παιδιών σας για τη φοίτησή τους στο Πειραματικό Λύκειο Ηρακλείου

Αύριο το πρωί αναμένεται να λήξει η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων στο Πειραματικό Λύκειο Ηρακλείου.

Βάσει της Υ.Α. 30813/Δ6/23.2.2018, το Επιστημονικό Εποπτικό Συμβούλιο του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ηρακλείου προβαίνει στην κατάρτιση πινάκων επιλογής μαθητών/τριών για την κάλυψη κενών θέσεων που έχουν προκύψει ή που θα προκύψουν στη Β’ και τη Γ’ τάξη του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ηρακλείου για το σχολικό έτος 2018-2019, και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους γονείς ή κηδεμόνες να υποβάλουν σχετική αίτηση μέχρι μεθαύριο Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:30 π.μ.

Οι αιτήσεις κατατίθενται αυτοπροσώπως από τους γονείς ή κηδεμόνες στο γραφείο της Διεύθυνσης του σχολείου (Γιάννη Κορνάρου 17, Εσταυρωμένος), 8:30 π.μ.-1 μ.μ., καθημερινά. Στον ίδιο τόπο, μεθαύριο Δευτέρα και ώρα 11 π.μ. θα διενεργηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και κληρώσεις, εφόσον είναι αναγκαίες. Καλούνται να παρευρεθούν οι αιτούμενοι γονείς και κηδεμόνες.

Σημειώνεται ότι η κάλυψη κενούμενων θέσεων από τους υπό κατάρτιση πίνακες υπόκειται σε αντίστοιχους πιθανούς περιορισμούς, στην 1η ξένη γλώσσα ή/και την ομάδα μαθημάτων προσανατολισμού. Η ισχύς όλων των πινάκων επιλογής λήγει στις 21/12/2018.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News