default-image

Νεκρή η γυναίκα που έπεσε στο φαράγγι Αμπά

Ηράκλειο
Νεκρή η γυναίκα που έπεσε στο φαράγγι Αμπά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγική κατάληξη είχε η πεζοπορία για την 31χρονη γυναίκα, η οποία έχασε την ισορροπία της και έπεσε από ύψος στο φαράγγι Αμπά, το μεσημέρι της Κυριακής

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η πεζοπορία στο φαράγγι του Αμπά, για την 31χρονη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, η οποία είχε τραυματιστεί νωρίτερα.

Η νεαρή γυναίκα το μεσημέρι της Κυριακής υπό άγνωστες συνθήκες έχασε την ισορροπία της κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στο φαράγγι του Αμπά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Άμεσα ο σύντροφός της ειδοποίησε τις αρχές, όπου στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της με επτά άνδρες από την 3η ΕΜΑΚ και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 31χρονη ήταν εκπαιδευτικός και είχε πάει στο Φαράγγι με ορειβατικό σύλλογο, όπου και κατά τη διάρκεια της κατάβασης σε έναν από τους μεγαλύτερους καταρράκτες της Κρήτης, έχασε την ισορροπίας της.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία είναι Ηρακλειώτισσα, σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε από ύψος 50 -70 μ. σε ένα πολύ δύσβατο σημείο.

Στην επιχείρηση για την ανάσυρσή της, που συντονίζει ο διοικητής της ΕΜΑΚ κ. Τσικαλάς, νωρίτερα είχε επιχείρησει και στρατιωτικό ελικόπτερο.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες στο σημείο που βρισκόταν η σορός της άτυχης γυναίκας, βρισκόταν και ο σύντροφός της μαζί με τους άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ, οι οποίοι με φορείο και σχοινιά επιχειρούσαν για αρκετές ώρες, σε ένα πολύ δύσβατο σημείο και σε μία επιχείρηση που εκτιμάται ότι θα διαρκέσει αρκετή ώρα.

Στο σημείο βρισκόταν και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για να παραλάβει την σορό της νεαρής γυναίκας, μετά την ανάσυρση και να την μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Χάρακα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News