Η πιο ρομαντική αγγελία έρωτα στην Κρήτη: «Άνοιξε τη σελίδα 7»

Ηράκλειο
Η πιο ρομαντική αγγελία έρωτα στην Κρήτη: «Άνοιξε τη σελίδα 7»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από 20 χρόνια γάμου την περίμενε μια έκπληξη...

Γνωρίστηκαν σε νοσοκομείο. Ο έρωτας …κεραυνοβόλος. Σε 18 μήνες παντρεύτηκαν και δημιούργησαν μια ευτυχισμένη οικογένεια!!!

Ο λόγος για τον Κόλιν και την Έμμα, ένα ζευγάρι από την Αγγλία, με την επέτειο του γάμου τους, 20 ευτυχισμένων χρόνων να γιορτάζεται στο όμορφο θέρετρο των Μαλίων, όπου βρίσκονται για διακοπές μαζί με τα 3 τους παιδιά, την Κέλλυ, τον Κάμερον και την Νικόλ.

Για την επέτειο των 20 χρόνων, ο Κόλιν επέλεξε έναν πρωτότυπο τρόπο για να εκφράσει την αγάπη του στη σύζυγο του, ζητώντας μάλιστα τη βοήθεια της κόρης του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου από τον περασμένο Μάρτιο προκειμένου να δημοσιευτεί στις 22 Αυγούστου η παρακάτω ανακοίνωση σε εφημερίδα:

«Σε ευχαριστώ για τα πιο φανταστικά 20 χρόνια γάμου. Αισθάνομαι πολύ μεγάλη τιμή να σε αποκαλώ γυναίκα μου.

Σ 'αγαπώ περισσότερο όσο κυλούν τα χρόνια.

Και στα επόμενα 20!

Σε αγαπάω. Κόλιν»

"Ήθελα να κάνω μια έκπληξη στη γυναίκα μου για τα 20 χρόνια γάμου τα οποία είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Την γνώρισα στη γέννηση του ανιψιού μου. Πήγα στο νοσοκομείο να δω το νεογέννητο και εκεί γνώρισα την Έμιλι η οποία ουσιαστικά εργαζόταν στην κουνιάδα μου!

Μέσω της ανακοίνωσης στην εφημερίδα, ήθελα να της πω ευχαριστώ και να εκφράσω την μεγάλη αγάπη μου προς το πρόσωπο της. Η σύζυγος μου ένιωσε έκπληξη όταν διάβασε σε τοπική εφημερίδα της Κρήτης την επέτειο του γάμου μας και το όνομα της", δήλωσε στην ΚΡΗΤΗ TV ο Κόλιν ενώ στο ερώτημα για το αν νιώθει ερωτευμένος όπως την πρώτη μέρα γνωριμίας, απάντησε : " Είναι ακόμα καλύτερα. Μεγαλώνουμε μαζί. Μαθαίνουμε τον άλλο καλύτερα. Κάθε μέρα είναι μια περιπέτεια. Είναι τέλεια".

Άφησε την εφημερίδα στο δωμάτιο και της είπε να διαβάσει τη σελίδα 7

Το πρωί της περασμένης Τετάρτης, ο Κόλιν πήγε στο περίπτερο και αγόρασε την εφημερίδα, την οποία άφησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, λέγοντας στην Έμμα να διαβάσει τη σελίδα 7. Η Έμμα διάβασε το κείμενο και συγκινήθηκε για την πράξη αγάπης από τον ρομαντικό σύζυγο της, ο οποίος εκπλήσσει γενικότερα με τις κινήσεις και τις επιλογές του, όπως για παράδειγμα, η διακόσμηση του μπάνιου του πατρικού της σπιτικού με κεριά, όπου δεν έλειπαν τα ποτήρια με κρασί και φυσικά οι γλυκές γεύσεις με σοκολατάκια.

Αφού διάβασε το ευχαριστήριο στην εφημερίδα "Νέα Κρήτη", δάκρυα κύλησαν στο πρόσωπο της ενώ στη συνέχεια φόρεσε το μπλουζάκι που της αγόρασε με την φράση " Just Married. 20 years ago" με μια καρδούλα!

20χρόνια γάμου

"Δεν καταλάβαμε πως πέρασαν 20 χρόνια γάμου. Κάναμε 3 υπέροχα παιδιά. Αγαπώ τον Κόλιν περισσότερο από τότε που παντρευτήκαμε", τόνισε η Έμμα.

Την βραδιά της επετείου του γάμου τους, το ζευγάρι μαζί με τα τρία παιδιά του πέρασαν όμορφες στιγμές σε Κρητική βραδιά στο Μοχό, όπου γεύτηκαν παραδοσιακές γεύσεις και έσυραν τον χορό. " Ήταν μια όμορφη εμπειρία" δήλωσε η Έμμα, η οποία είχε "σχεδιάσει" τη δική της έκπληξη στον Κόλιν, 2 μέρες πριν την επέτειο του γάμου τους, καθώς ο σύζυγος της είχε γενέθλια!

Όπως μας περιέγραψε, η ίδια φρόντισε για μια όμορφη μέρα με φόντο το γαλάζιο, κάνοντας βόλτες με τουριστικό σκάφος σε διάφορες παραλίες σε Μάλια, Σταλίδα, Μίλατο και όχι μόνο.

Κάθε μέρα η ζωή τους είναι μια περιπέτεια ενώ προσπαθούν να ζουν την κάθε στιγμή μοναδικά, πέρα από τις 20 εκπλήξεις και τα δώρα όλα αυτά τα χρόνια. Ο ρομαντισμός δεν έχει ξεθωριάσει ούτε μια μέρα, με το σύζυγο να έχει σχεδιάσει και τις επόμενες εκπλήξεις 12 σε αριθμό, μια κάθε μήνα.

" Την επόμενη φορά θα πάμε σε ένα φεστιβάλ στο hyde park του Λονδίνου όπου θα παρακολουθήσουμε μουσική. Αγόρασα στην Έμμα ένα κολιέ και ένα δαχτυλίδι το οποίο διαθέτει ένα νόμισμα το οποίο γράφει την ημερομηνία της επετείου του γάμου μας καθώς και τα αρχικά της", δήλωσε ο Κόλιν ο οποίος ωστόσο δεν θέλησε να μας ...αποκαλύψει το νέο ποίημα που έγραψε στην σύζυγο του.

"Μου έγραψε και ένα όμορφο ποίημα. Πολύ ρομαντικό. Με έκανε να κλάψω" μας ανέφερε η Έμμα.

Επί 2 βδομάδες το ζευγάρι εντυπωσιάστηκε από τις ομορφιές του νησιού μας, τις ...δαντελωτές και χρυσαφένιες αμμουδιές, από την Κρητική φιλοξενία, τις Κρητικές γεύσεις και φυσικά από την διαμονή τους σε γνωστό ξενοδοχείο των Μαλίων, στο πρώτο τους ταξίδι στην Κρήτη και όπως λένε θα ξανάρθουν!

" Είναι πολύ όμορφα στην Κρήτη. Οι άνθρωποι είναι φιλικοί, χαμογελαστοί και εξυπηρετούν τον κόσμο, παρέχοντας πληροφορίες κ.α.

Πήγαμε στο Βάϊ, σε παραδοσιακούς οικισμούς, παίξαμε με πιθήκους σε έναν μεγάλο ζωολογικό κήπο και όχι μόνο", τόνισε ο Κόλιν για να συμπληρώσει η Έμμα: " Περάσαμε υπέροχα. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις διακοπές στο νησί σας. Σίγουρα, θα ξανάρθουμε!!!".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News