Απολογείται ο 47χρονος για το ένοπλο συμβάν στις Βούτες

Ηράκλειο
Απολογείται ο 47χρονος για το ένοπλο συμβάν στις Βούτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον ανακριτή το μεσημέρι ο 47χρονος - Τι υποστηρίζει για το επίμαχο συμβάν

Το μεσημέρι της Δευτέρας θα οδηγηθεί στον ανακριτή Ηρακλείου ο 47χρονος άνδρας, ο οποίος πυροβόλησε εναντίον δύο 17χρονων, που φέρονται να εισέβαλαν με αυτοκίνητο στο μποστάνι του, στις Βούτες Ηρακλείου, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο 47χρονος, ο οποίος παραδόθηκε χθες το απόγευμα στις Αρχές, οδηγήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Ηρακλείου, με την αρμόδια Εισαγγελέα να του ασκεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του. Έτσι, θα μεταφερθεί εκ νέου στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, αύριο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του 47χρονου, Νίκο Δαφνομήλη, ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στο ανακριτικό γραφείο αύριο στη 1.30 το μεσημέρι.

Τι υποστηρίζει ο 47χρονος

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, κ. Δαφνομήλη, δύο μέρες πριν το επίμαχο συμβάν, το μποστάνι του 47χρονου είχε γίνει ξανά στόχος επίθεσης νεαρών, οι οποίοι τελικά τράπηκαν σε φυγή, όταν έγιναν αντιληπτοί από το γιο του κατηγορούμενου.

Όπως ανέφερε στο neakriti.gr ο Νίκος Δαφνομήλης, το περιστατικό το οποίο οδήγησε στη σύλληψη του 47χρονου, σημειώθηκε περίπου στις 4.15 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News