Δεν... κατάφερε να ταξιδέψει για Γερμανία από το αεροδρόμιο Ηρακλείου

Ηράκλειο
Δεν... κατάφερε να ταξιδέψει για Γερμανία από το αεροδρόμιο Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο συλλήψεις έγιναν χτες στο Αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» αφού ο ένας άντρας προσπάθησε να διευκολύνει την έξοδο του άλλου από τη χώρα με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου πραγματοποίησαν έλεγχο σε έναν 29χρονο και ένα 34χρονο, και οι δύο αλλοδαποί. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο 34χρονος επέδειξε στις Αρχές πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ρουμανίας προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό την Γερμανία.

Από την αξιοποίηση των στοιχείων που είχαν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, προέκυψε πως ο 29χρονος αλλοδαπός προμήθευσε τα πλαστά έγγραφα στον 34χρονο προκειμένου να διευκολύνει την έξοδό του από τη χώρα.

Αμφότεροι συνελήφθησαν, τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι δύο αλλοδαποί με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες (01.08.2018) στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, 29χρονος αλλοδαπός για διευκόλυνση εξόδου από τη Χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό και πλαστογραφία. Επιπλέον, συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, ανωτέρω αλλοδαπός επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ρουμανίας προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό την Γερμανία.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 29χρονος προμήθευσε τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στον 34χρονο, προκειμένου να διευκολύνει την έξοδο του από τη χώρα και συνελήφθη.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News